Μεμβράνες Αλλαγής Χρώματος

Car wrapping λέγεται η τεχνική αλλαγής χρώματος με αυτοκόλλητες μεμβράνες. Είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να προστατέψετε το αυτοκίνητο σας και ταυτόχρονα να δώσετε το στυλ που σας ταιριάζει.

περισσότερα

Μεμβράνες Προστασίας Χρώματος

Προστάτεψε το εργοστασιακό χρώμα του αυτοκίνητου σας με ειδικές μεμβράνες προστασίας χρώματος και διατηρήστε το σαν καινούργιο.

περισσότερα

Car Design & Graphics

Αν θέλετε μια πρωτότυπη σχεδίαση με πολύπλοκα σχέδια, αγωνιστικές λωρίδες, γραφικά και σχέδια χωρίς όρια μιλήστε με την Allstar applies για το δικό σας project

περισσότερα

Μεμβράνες Αντιηλιακές 

Η All Star applies προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αυτοκινήτου επιβατικό, επαγγελματικό ή SUV που να ταιριάζει στις ανάγκες και την αισθητική σας.

περισσότερα

Μεμβράνες Εσωτερικών Επενδύσεων

Διαλέξτε χρώματα και υφές που θα αλλάξουν και ταυτόχρονα θα προστατέψουν τα εσωτερικά σημεία του αυτοκίνητου σας, δίνοντας τα έναν αέρα φρεσκάδας και πλήρης ανανέωσης.

περισσότερα

Μεμβράνες Φαναριών

Προστατέψτε την αρχική λάμψη από τα φανάρια σας, η δώστε τα μια μοναδική εμφάνιση επιλέγοντας όποια σκουροτητα και αν επιθυμείται.

περισσότερα

Μεμβράνες Διαφημιστικής Κάλυψης

Μετατρέψτε το επαγγελματικό σας όχημα σε μια κινητή διαφήμιση. Διαφοροποιηθείτε με έξυπνα σχέδια και ξεχωριστέ από το πλήθος με έναν από τους πιο αποτελεσματικούς και αποδοτικούς τρόπους διαφήμισης.

περισσότερα

Ηλεκτροστατική Bαφή Zαντών

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών για τα «παπούτσια» του αυτοκίνητου σας και θα σας τις παραδώσουμε φορεμένες εντος 24 ωρών.

περισσότερα

Moto

Δώστε στην μηχανή το δικό σας στυλ μεταμορφώνοντας  την πλήρως με υλικά υψηλής ποιότητας .Μέσα από μια απεριόριστη γκάμα χρωμάτων, σχεδίων και υφών μετατρέψτε την άπλα …σε μοναδική!

περισσότερα