Μεμβράνες Αλλαγής Χρώματος

Car wrapping λέγεται η τεχνική αλλαγής χρώματος με αυτοκόλλητες μεμβράνες. Δώστε το στυλ που σας ταιριάζει ξεχωρίζοντας απο το πλήθος !

περισσότερα

Μεμβράνες Προστασίας Χρώματος

Προστάτεψε το εργοστασιακό χρώμα του αυτοκίνητου σας, με διαφανείς μεμβράνες προστασίας χρώματος και διατηρήστε το σαν καινούργιο για χρόνια.

περισσότερα

Car Design & Graphics

Πολύπλοκα σχέδια, αγωνιστικές λωρίδες, γραφικά χωρίς όρια, μιλήστε τώρα μαζί μας για το δικό σας project.

περισσότερα

Μεμβράνες Αντιηλιακές 

Η εταιρία μας προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αυτοκινήτου επιβατικό, επαγγελματικό ή SUV που να ταιριάζει στις ανάγκες και την αισθητική σας.

περισσότερα

Μεμβράνες Εσωτερικών Επενδύσεων

Διαλέξτε χρώματα και υφές που θα αλλάξουν και ταυτόχρονα θα προστατέψουν τα εσωτερικά σημεία του αυτοκίνητου σας, δίνοντας τα έναν αέρα φρεσκάδας και πλήρης ανανέωσης.

περισσότερα

Μεμβράνες Φαναριών

Προστατέψτε την αρχική λάμψη από τα φανάρια σας, η δώστε τα μια μοναδική εμφάνιση επιλέγοντας όποια σκουροτητα και αν επιθυμείται.

περισσότερα

Μεμβράνες Διαφημιστικής Κάλυψης

Μετατρέψτε το επαγγελματικό σας όχημα σε μια κινητή διαφήμιση. Διαφοροποιηθείτε με έξυπνα σχέδια και ξεχωριστέ από το πλήθος με έναν από τους πιο αποτελεσματικούς και αποδοτικούς τρόπους διαφήμισης.

περισσότερα

Zάντες

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών για τα «παπούτσια» του αυτοκίνητου σας και θα σας τις παραδώσουμε φορεμένες εντος 24 ωρών.

περισσότερα

Μεμβράνες Αρχιτεκτονικές

Η Allstar applies έρχεται να δώσει λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής στον χώρο της αρχιτεκτονικής και όχι μόνο, μέσα από μια τεράστια γκάμα αυτοκόλλητων διακοσμητικών μεμβρανών για εσωτερικούς η εξωτερικούς χώρους.

περισσότερα