Η Allstar applies παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στις εφαρμογές αυτοκόλλητων μεμβρανών με εξειδίκευση στην τεχνική του car wrapping σε όλη την Ελλάδα κάνοντας χρήση ΜΟΝΟ υλικών υψηλής ποιότητας με επαγγελματική και γρήγορη εξυπηρέτηση. Το κλειδί της επιτυχίας μας βρίσκεται στην ομάδα των εμπείρων τεχνικών μας, οι οποίοι μετρούν χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στο χώρο της επικόλλησης μεμβρανών και προσφέρουν μοναδικά και ολοκληρωμένα project, για κάθε τύπο αυτοκίνητου και επιφάνειας που θα μας ζητηθεί.

Μια γρήγορη επισκόπηση των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η εξής :

Μεμβράνες αλλαγής χρώματος ολικής ή μερικής κάλυψης σε όλα τα μηχανοκίνητα, ανεξάρτητος τύπου και budget (Car wrapping)

Μεμβράνες αλλαγής χρώματος σε σκάφη (Yatch wrapping)

Μεμβράνες Αντηλιακές αυτοκίνητων & κτιρίων (Windows tints) 

Μεμβράνες προστασίας χρώματος (Paint Protection Films).

Επιλεγμένα γραφικά (από απλές αγωνιστικές λωρίδες έως πολύπλοκα σχέδια-car design)

Μεμβράνες διαφημιστικής κάλυψης οχημάτων και εταιρικών στόλων (Vehicle wrapping) 

Μεμβράνες Φαναριών ( Tail light tint)

Μεμβράνες αρχιτεκτονικής διακόσμησης για εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους.

Ηλεκτροστατική βαφή ζαντών.

★ Ζάντες

3 λόγοι για να επιλέξετε την Allstar applies για το δικό σας project.

down-arrow

01

Εξειδίκευση – Εμπειρία – Εμπιστοσύνη

Η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες ολικές καλύψεις αυτοκίνητων για πάνω από 5 χρόνια. Ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με την εφαρμογή και επικόλληση αυτοκόλλητων μεμβρανών σε καθημερινή βάση. ‘Έχουμε κερδίσει την φήμη, ως η πιο εξειδικευμένη εταιρία πανελλαδικά πάνω στην τεχνική του Car wrapping. Μόνο η γνώση και η εμπειρία μπορεί να εγγυηθεί ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε το όχημα σας και θα το φροντίσουμε σαν να ήταν δικό μας.

02

Μόνο τα ποιοτικότερα υλικά

Συνεργαζόμαστε στενά με όλες τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των μεμβρανών και εφαρμόζουμε μόνο υψηλής ποιότητας υλικά. Η συμμέτοχη μας σε εκπαιδευτικά σεμινάρια του εξωτερικού και η παρουσία μας σε διεθνείς εκθέσεις μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε κάθε μέρα με εσάς, τι καλύτερες και πιο δημιουργικές ιδέες. Ως η μοναδική επίσημα πιστοποιημένη εταιρία στο χώρο του Car wrapping από την 3Μ, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε αλλά και να πιστοποιήσουμε την κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

03

Είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά

Σε αντίθεση με πολλούς από τους ανταγωνιστές μας, προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και κάθετες υπηρεσίες και λύσεις σε αυτό που πραγματικά χρειάζονται. Όλες οι εργασίες γίνονται εντός του ειδικά διαμορφωμένου χώρου, διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να παρέχονται εφαρμογές με τέλεια φινιρίσματα, ακόμη και στα πιο απαιτητικά σημεία.

6
Χρόνια

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε την ίδια ποιότητα εργασιών όπως και την πρώτη ημέρα που ανοίξαμε.