Για σχέδια ζαντών εκτός ορίων!

 

Όταν μιλάμε για εξωτερική εμφάνιση ενός αυτοκίνητου, εννοούμε χρώμα και ζάντες. Αν οι εργοστασιακές ζάντες, δεν σας καλύπτουν η αν θέλετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος,  έχουμε μεγαλύτερα και πιο επιθετικά σχέδια που να ταιριάζουν με το στυλ σας. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε συνεχώς λύσεις για τους πελάτες μας δημιουργώντας τις τάσεις πάρα να τις ακολουθούμε έτσι ώστε  να αντιπροσωπεύουμε την ατομικότητα που αντικατοπτρίζεται στις ζάντες ως κάτι το μοναδικό.

Car: Mercedes E-Coupe

Wheels:”19” IFG 29

Color: Gunmetal

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Η ασφάλεια για εμάς πάνω από όλα. Οι ζάντες αλουμινίου VEEMANN-INFORGED ελαφρού κράματος συνοδευόμενες από όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις & τεστ (VIA-JWL) είναι κατασκευασμένες για να μας προσφέρουν την απαιτούμενη αντοχή και την παθητική ασφάλεια που χρειαζόμαστε.

Car: Audi A5 Cabrio

Wheels: “19” IFG 26

Color: Gunmetal

ΕΜΦΑΝΙΣΗ & ΣΤΥΛΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

 

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων (matte-silver machined-gloss polished ) με πολλές αποχρώσεις και συνδυασμούς με μεγάλο εύρος διαστάσεων (concave-inch-wide)  και με εξαιρετικό φινίρισμα, σας προσφέρουμε την αρίστη σχέση ποιότητας –τιμής.

Car: Bmw e90

Wheels: IFG-5 “18” 8.5J-9.5J

Color: Silver Machined

Car: VW GOLF 5

Wheels: IFG 26:”19” 8.5J offset 42

Color: Gunmetal

Η Allstar applies δίνει στο αμάξι σας, την προσοχή και την ποιότητα που του αξίζει, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών για κάθε τύπο αυτοκίνητου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με διαστάσεις, χρώματα και διαθεσιμότητα επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310.231032 η μέσω email στο info@allstar-applies.gr.

Δωρεάν αποστολή των ζαντών σε όλη την Ελλάδα !

Ηλεκτροστατική βαφή ζαντών 

 

Επίσης προσφέρουμε υπηρεσίες  ηλεκτροστατικής βαφής,  με την διαδικασία αυτή επικαλύπτεται η ζάντα με εποξειδικες – πολυεστερικές ρητίνες με σκοπό αφενός την προστασία από την διάβρωση, αφετέρου δε την επίτευξη του επιθυμητού χρωματισμού και εμφάνισης. Για την επίτευξη αυτού του είδους την βαφή, χρησιμοποιούνται πολυεστερικές πούδρες. Οι πούδρες αυτές χαρακτηρίζονται από την πολύ μεγάλη τους αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες.

Επιλέξτε την απόχρωση που θέλετε και θα σας τις παραδώσουμε “φορεμένες” εντός 24 ωρών.

Η απεριόριστη ποικιλία χρωμάτων που προσφέρει η βαφή της ηλεκτροστατικής, είναι ένας από τους παράγοντες που επέδρασε στην ευρεία χρήση της σήμερα. Η Allstar applies κατανοώντας πως η επιλογή των ζαντών παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση του αυτοκίνητου, προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και υφών για τις ζάντες σας όπως Ματ-Σατινέ-Γυαλιστερές και Μεταλλικές αποχρώσεις.