Μεμβράνες Αλλαγής Χρώματος


Γιατί να μας προτιμήσετε;

Η Allstar applies είναι η πληρέστερη εταιρία αυτοκόλλητων μεμβρανών σε όλη την Ελλάδα και η μοναδική πιστοποιημένη εταιρία απο την 3M στην τεχνική του car wrapping.Στόχος και φιλοσοφία της εταιρίας μας, είναι η ποιότητα της εφαρμογής και η μέγιστη αντοχή των υλικών στο χρόνο, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή.

Η ομάδα μας αποτελείται απο άρτια καταρτισμένους ανθρώπους με πλήρη εξειδίκευση στο εκάστοτε αντικείμενο ενασχόλησης τους. Η συνεχής συμμετοχή του προσωπικού μας σε εκπαιδευτικά σεμινάρια του εξωτερικού και η παρουσία μας στις μεγαλύτερες εκθέσεις υλικών του χώρου, μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε κάθε μέρα μαζί με εσάς, τις καλύτερες και πιο δημιουργικές ιδέες, αλλά και να πρωτοπορούμε σε νέες τεχνικές και υλικά έχοντας ήδη σημειώσει πολλές παγκόσμιες διακρίσεις.

★ Το να μας επιλέξετε είναι η αρχή. Το να παραμείνετε μαζί μας είναι πρόοδος. Το να δουλεύουμε για εσάς και να βρίσκουμε λύσεις στις ανάγκες σας είναι επιτυχία!

εξειδικευση

Ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με την εφαρμογή και επικόλληση αυτοκόλλητων μεμβρανών σε καθημερινή βάση. Δεν τον κάνουμε σποραδικά. Η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες ολικές καλύψεις αυτοκίνητων για πάνω από 5 χρόνια σε κάθε τύπο και μοντέλο αυτοκίνητου. Μια ορθολογική απόφαση είναι να εμπιστευθείτε την περιουσία σας, σε έναν ειδικό και πιστοποιημένο εφαρμοστή, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών.

Πριν ρισκάρετε μια τσαπατσούλικη δουλειά πάνω στην περιουσία σας, μιλήστε με την Allstar applies.

Χωρος

Κάνουμε τα πάντα για να έχουμε έναν ωραίο και οργανωμένο χώρο.

Οι σωστές θερμοκρασίες είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την σωστή τοποθέτηση όλων των μεμβρανών, με την μέση θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 18 έως 25C σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστριών υλικών.Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος μας των 250 m2, με επαρκή φωτισμό και σωστές θερμοκρασίες, εξοπλισμένος με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας είναι σε θέση να σας προσφέρει, ότι κάθε λεπτομέρεια θα είναι «ντυμένη» τέλεια.

χρονικη διαρκεια

Μια μέση χρονική διάρκεια μιας επαγγελματικής τοποθέτησης κυμαίνεται μεταξύ 3 έως 5 εργάσιμων ημερών ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκίνητου και την πολυπλοκότητα της μεμβράνης.

Στο διάστημα αυτό απαραίτητα πρέπει να αφαιρεθούν προφυλακτήρες, φανάρια, χερούλια, σήματα, κεραία και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί προκειμένου να εγγυηθούμε πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από εργοστασιακό, τα δε φινιρίσματα να είναι άψογα ακόμη και για τα πιο δύσκολα σημεία.

Οποιαδήποτε «απόπειρα» ολικής κάλυψης σε λιγότερο από το παραπάνω χρονικό διάστημα, είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε πρόχειρη και βιαστική δουλειά με μεγάλες επιπτώσεις για το όχημα σας.

Μόνο η γνώση και η εμπειρία μπορεί να εγγυηθεί ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. H ομάδας μας έχει τεράστια εμπειρία στην αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση κάθε είδους και τύπο αυτοκίνητων, φροντίζοντας τα πάντα να γίνονται με υπευθυνότητα εντός του χώρου μας.

Moto Styling & Wrapping


Δώστε στην μηχανή το δικό σας στυλ μεταμορφώνοντας την πλήρως με υλικά υψηλής ποιότητας. Μέσα από μια απεριόριστη γκάμα χρωμάτων, σχεδίων και υφών μετατρέψτε την άπλα …σε μοναδική.

Εσωτερικές Επενδύσεις


Διαλέξτε χρώματα και υφές που θα αλλάξουν και ταυτόχρονα θα προστατέψουν τα εσωτερικά σημεία του αυτοκίνητου σας, δίνοντας τα, έναν αέρα φρεσκάδας και πλήρης ανανέωσης.

Στο εσωτερικό πολλών οχημάτων, επικρατούν συνθετικές ύλες και επενδύσεις με φθηνή επεξεργασία που κυμαίνονται στο κατώτερο εύρος τιμών, με αποτέλεσμα το ξεθώριασμα των πλαστικών με το πέρασμα του χρόνου να είναι σίγουρο και απολύτως φυσιολογικό.

Στην Allstar applies με πάνω από 200 διαθέσιμες επιλογές, δεσμευόμαστε πως θα βρείτε οποιαδήποτε χρώμα η υφή όπως carbon fiber (ανθρακόνημα carbon) , brushed aluminum (βουρτσισμένο αλουμίνιο), μεμβράνες με υφή δέρματος και οποιοδήποτε ματ-γυαλιστερό η μεταλλικό χρώμα και αν επιθυμείτε. Επίσης μπορούμε να εκτυπώσουμε με την μέθοδο της ψηφιακής εκτύπωσης οποιαδήποτε σχέδιο επιθυμείτε.

Οι μεμβράνες στα εσωτερικά σημεία μπορούν να διαρκέσουν και έως 10 χρόνια, έχοντας πάντα την δυνατότητα αφαίρεσης τους οπότε το επιθυμείτε, επαναφέροντας αλλά και προστατεύοντας την αρχική τους κατάσταση. Μια πλήρης τοποθέτηση όλων των trim συνήθως διαρκεί 3-5 ώρες αναλόγως με την πολυπλοκότητα των πλαστικών και τον τρόπο αφαίρεσης τους.