Γιατί να μας προτιμήσετε;

Η Allstar applies είναι η πληρέστερη μονάδα αυτοκόλλητων μεμβρανών σε όλη την Ελλάδα και η μοναδική πιστοποιημένη εταιρία απο την 3M στην τεχνική του car wrapping.

Στόχος και φιλοσοφία της εταιρίας μας, είναι η ποιότητα της εφαρμογής και η μέγιστη αντοχή των υλικών στο χρόνο, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή.

Η ομάδα μας αποτελείται απο άρτια καταρτισμένους ανθρώπους με πλήρη εξειδίκευση στο εκάστοτε αντικείμενο ενασχόλησης τους. Η συνεχής συμμετοχή του προσωπικού μας σε εκπαιδευτικά σεμινάρια του εξωτερικού και η παρουσία μας στις μεγαλύτερες εκθέσεις υλικών του χώρου, μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε κάθε μέρα μαζί με εσάς, τις καλύτερες και πιο δημιουργικές ιδέες, αλλά και να πρωτοπορούμε σε νέες τεχνικές και υλικά έχοντας ήδη σημειώσει πολλές παγκόσμιες διακρίσεις.

★ Το να μας επιλέξετε είναι η αρχή. Το να παραμείνετε μαζί μας είναι πρόοδος. Το να δουλεύουμε για εσάς και να βρίσκουμε λύσεις στις ανάγκες σας είναι επιτυχία!

εξειδικευση

Ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με την εφαρμογή και επικόλληση αυτοκόλλητων μεμβρανών σε καθημερινή βάση. Δεν τον κάνουμε σποραδικά, η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες ολικές καλύψεις αυτοκίνητων για πάνω από 5 χρόνια σε κάθε τύπο και μοντέλο αυτοκίνητου.

Μια ορθολογική απόφαση είναι να εμπιστευθείτε την περιουσία σας, σε έναν ειδικό και πιστοποιημένο εφαρμοστή, ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών.

Πριν ρισκάρετε μια τσαπατσούλικη δουλειά πάνω στην περιουσία σας μιλήστε με την All Star applies.

Χωρος

Κάνουμε τα πάντα για να έχουμε έναν ωραίο και οργανωμένο χώρο.

Οι σωστές θερμοκρασίες είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την σωστή τοποθέτηση των μεμβρανών, με την μέση θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 18 έως 25C σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστριών υλικών.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος μας των 250 μ2, με επαρκή φωτισμό και σωστές θερμοκρασίες, εξοπλισμένος με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας είναι σε θέση να σας προσφέρει, ότι κάθε λεπτομέρεια θα είναι «ντυμένη» τέλεια.

χρονικη διαρκεια

Μια μέση χρονική διάρκεια μιας επαγγελματικής τοποθέτησης κυμαίνεται μεταξύ 3 έως 5 εργάσιμων ημερών ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκίνητου και την πολυπλοκότητα της μεμβράνης.

Στο διάστημα αυτό απαραίτητα πρέπει να αφαιρεθούν προφυλακτήρες, φανάρια, χερούλια, σήματα, κεραία και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί προκειμένου να εγγυηθούμε πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από εργοστασιακό, τα δε φινιρίσματα να είναι άψογα ακόμη και για τα πιο δύσκολα σημεία.

Οποιαδήποτε «απόπειρα» ολικής κάλυψης σε λιγότερο από το παραπάνω χρονικό διάστημα, είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε πρόχειρη και βιαστική δουλειά με μεγάλες επιπτώσεις για το όχημα σας.

Μόνο η γνώση και η εμπειρία μπορεί να εγγυηθεί ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. H ομάδας μας έχει τεράστια εμπειρία στην αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση κάθε είδους και τύπο αυτοκίνητων, φροντίζοντας τα πάντα να γίνονται με υπευθυνότητα εντός του χώρου μας.