Πάνω από 300 οχήματα παντός τύπου, μας επιλέγουν κάθε χρόνο για την τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών!

antihliakes0

Προστατέψτε τον εαυτό σας, τα παιδιά σας αλλά και το αυτοκίνητό σας, από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας με αντηλιακές μεμβράνες από την Allstar applies!

Όλες μας οι τοποθετήσεις γίνονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε πως η κάθε τοποθέτηση θα έχει την κατάλληλη εφαρμογή και το τέλειο φινίρισμα για όλα τα παράθυρα, με όσο το δυνατόν λιγότερη σκόνη. Μέσα από δειγματολόγια αλλά και τοποθετημένα αυτοκίνητα,  θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αυτοκινήτου, επιβατικό-επαγγελματικό ή SUV που να ταιριάζει στις ανάγκες και την αισθητική σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ

Απόλυτη προστασία από την υπεριώδη (βλαβερή) UV ακτινοβολία του ηλίου έως και 99%, η οποία και ευθύνεται για τον καρκίνο του δέρματος, την πρόωρη γήρανση και τις βλάβες των κυττάρων του δέρματος.

Προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και την πρόωρη γήρανση στο εσωτερικό του αυτοκίνητου, διατηρώντας το εσωτερικό δροσερό.

Αισθητή μείωση της αντήλιας του ορατού φωτός.

Οικονομία λόγω μειωμένης χρήσης του κλιματιστικού.

Αισθητή βελτίωση της εμφάνισης του αυτοκίνητου προσθέτοντας κύρος και διακριτικότητα.

Η μεγαλύτερη ποικιλία αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αυτοκινήτου, επιβατικό-επαγγελματικό ή SUV που να ταιριάζει στις ανάγκες και την αισθητική σας.

Εγγύηση Αντηλιακών μεμβρανών

Όλες μας οι τοποθετήσεις συνοδεύονται από γραπτές εγγυήσεις εφόρου ζωής (διατήρηση χρώματος, ενάντια στο ξεθώριασμα & κολλητικότητας ) και βεβαίωση τοποθέτησης, για να είστε σίγουροι ότι είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές ΚΤΕΟ και της απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας.Είτε θέλετε να περάσετε αντηλιακές μεμβράνες πρακτικούς λογούς, είτε για για λογούς αισθητικής, η Allstar applies προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.