Διαλέξτε χρώματα και υφές που θα αλλάξουν και ταυτόχρονα θα προστατέψουν τα εσωτερικά σημεία του αυτοκίνητου σας, δίνοντας τα έναν αέρα φρεσκάδας και πλήρης ανανέωσης.

Στο εσωτερικό πολλών οχημάτων, επικρατούν συνθετικές ύλες και επενδύσεις με φθηνή επεξεργασία που κυμαίνονται στο κατώτερο εύρος τιμών, με αποτέλεσμα το ξεθώριασμα των πλαστικών με το πέρασμα του χρόνου να είναι σίγουρο και απολύτως φυσιολογικό. Με πάνω από 200 διαθέσιμες επιλογές, στην Allstar applies δεσμευόμαστε πως θα βρείτε οποιαδήποτε χρώμα η υφή όπως carbon fiber, brushed aluminum, μεμβράνες δέρματος και οποιοδήποτε ματ, γυαλιστερό η μεταλλικό χρώμα και αν επιθυμείτε.

Μια πλήρης τοποθέτηση όλων των trim συνήθως διαρκεί 3-5 ώρες αναλόγως με την πολυπλοκότητα των πλαστικών και τον τρόπο αφαίρεσης τους.

Οι μεμβράνες στα εσωτερικά σημεία μπορούν να διαρκέσουν και έως 10 χρόνια έχοντας πάντα την δυνατότητα αφαίρεσης τους, οπότε το επιθυμείτε επαναφέροντας αλλά και προστατεύοντας την αρχική τους κατάσταση.

Δώστε λοιπόν μια προσωπική νότα στην κινούμενη καθημερινότητα σας, επενδύοντας με αυτοκόλλητες μεμβράνες της αρεσκείας σας, όλα τα εσωτερικά μέρη.