Μεμβράνες φαναριών ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 

Η Allstar applies εφαρμόζει τις κορυφαίες προστατευτικές μεμβράνες φαναριών που όχι μόνο προστατεύουν τα φανάρια από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ηλίου, αλλά και από άλλους εξωγενείς παράγοντες, όπως πετραδάκια, χαλίκια και άλλες χημικές καταπονήσεις.

Πρόκειται για μια ειδική διάφανη μεμβράνη η οποία τοποθετείται απευθείας πάνω από το φανάρι για να χαρίσει την απολυτή προστασία προσθέτοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη γυαλάδα.

Σαν χρόνο τοποθέτησης χρειαζόμαστε περίπου μια ώρα τοποθέτησης ανά ζευγάρι, αρκεί το φανάρι να μην είναι θαμπωμένο η χτυπημένο έτσι ώστε να σας χαρίσουμε την απολυτή προστασία για χρόνια.

Όπως με όλες τις μεμβράνες έτσι και εδώ έχουμε αναστρέψιμο αποτέλεσμα, αυτό σημαίνει ότι οπότε το επιθυμείτε η μεμβράνη αφαιρείται εύκολα και γρήγορα χωρίς υπολείμματα κόλλας, παραμένοντας το φανάρι σαν καινούργιο χωρίς σημάδια ή φθορές.

ΓΙΑ ΣΤΥΛ

Αν θέλετε εκτός από την προστασία των φαναριών και μια διαφορετική απόχρωση τότε απευθύνεται στην μιλήστε μαζί μας.

Αν θέλετε εκτός από την προστασία των φαναριών και μια διαφορετική απόχρωση τότε απευθύνεται στην Allstar applies.Οπότε το επιθυμείτε η μεμβράνη αφαιρείται χωρίς υπολείμματα κόλας, παραμένοντας το φανάρι σαν καινούργιο χωρίς σημάδια και φθορές.

ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙΑ

 

Δώστε στα φανάρια σας το στυλ που επιθυμείτε !

Αν θέλετε να δώσετε ένα κομψό στυλ στο όχημά σας, προσθέστε μεμβράνες φαναριών που θα σας δώσουν την εμφάνιση που επιθυμείτε.

Με τρεις διαθέσιμες αποχρώσεις διαλέξτε ανάμεσα σε Smoke, Gunsmoke και Charcoal και δημιουργήσετε μια μοναδική και “επιθετική” εμφάνιση.