Τι είναι οι μεμβράνες προστασίας χρώματος;

Οι μεμβράνες προστασίας χρώματος είναι διάφανα φιλμ πολυουρεθάνης, που εφαρμόζονται στα ευαίσθητα και πιο εκτεθειμένα μέρη ενός οχήματος προστατεύοντας τα, από γρατσουνιές, χτυπήματα και πετραδάκια, επαφές με κλαδιά, κολονάκια και αλλά στοιχεία του περιβάλλοντος.

Λειτουργούν σαν ένα «φράγμα» ενάντια των κίνδυνων που σας περιμένουν στο δρόμο και χαρακτηρίζονται για την πολύ μεγάλη τους ανθεκτικότητα και την υψηλή αντοχή στις χημικές καταπονήσεις, προσφέροντας μακροχρόνια προστασία στο σημείο που θα χρησιμοποιηθεί.

Προστατέψτε την επένδυσή σας.

Οι μεμβράνες προστασίας χρώματος λειτουργούν ως ένα αόρατο στρώμα πάνω από το εργοστασιακό χρώμα του αυτοκίνητου. Κρατάμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό έως την κοπή και την τοποθέτηση ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές,  προσφέροντας θωράκιση και προστασία στο επιθυμητό σημείο. Η μεμβράνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρες τις επιφάνειες πχ (καπό – φτερά -προφυλακτήρες) η σε επιλεγμένα σημεία ανά αυτοκίνητο – μηχανή ή σκάφος.

Τέλος όλες οι εφαρμογές μας υποστηρίζονται από εκτεταμένες εγγυήσεις υλικών, για να είστε σίγουροι για τα υλικά που χρησιμοποιούμε πριν αλλά και μετά την τοποθέτηση.

Η υπόσχεση μας

Έχουμε επικεντρωθεί ξεχωρίζοντας τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς. Σας υποσχόμαστε ότι οι εκπαιδευμένοι εφαρμοστές μας, όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε σε ποια σημεία του οχήματος θα πρέπει να εφαρμόσετε την μεμβράνη προστασίας χρώματος, αλλά θα την τοποθετήσουν με το σωστό τρόπο, προσφέροντας τοποθέτηση υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό πάντα με τα κορυφαία υλικά της αγοράς καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις σας.