ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙΑ

ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Allstar applies

Τι είναι οι μεμβράνες προστασίας χρώματος;

Οι μεμβράνες προστασίας χρώματος είναι διάφανα φιλμ πολυουρεθάνης που εφαρμόζονται στα ευαίσθητα και πιο εκτεθειμένα μέρη ενός οχήματος, προστατεύοντας τα, από γρατζουνιές, χτυπήματα και πετραδάκια, επαφές με κλαδιά, κολονάκια και αλλά στοιχεία του περιβάλλοντος, λειτουργώντας σαν ένα «φράγμα» ενάντιων των κίνδυνων που σας περιμένουν στο δρόμο. Χαρακτηρίζονται για την μεγάλη τους ανθεκτικότητα και την υψηλή αντοχή στις χημικές καταπονήσεις, προσφέροντας μακροχρόνια προστασία στο σημείο που θα χρησιμοποιηθεί.

CAR: BMW X6M

SERVICE: FULL PAINT PROTECTION

Προστατέψτε την επένδυσή σας.

Οι μεμβράνες προστασίας χρώματος λειτουργούν ως ένα αόρατο στρώμα πάνω από το εργοστασιακό χρώμα του αυτοκίνητου. Κρατάμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό έως την κοπή και την τοποθέτηση ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές,  προσφέροντας θωράκιση και προστασία για το επιθυμητό σημείο.

Η μεμβράνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρες τις επιφάνειες πχ (καπό – φτερά -προφυλακτήρες) η σε επιλεγμένα σημεία ανά αυτοκίνητο – μηχανή ή σκάφος. Τέλος όλες οι εφαρμογές μας υποστηρίζονται από εκτεταμένες εγγυήσεις υλικών, για να είστε σίγουροι για τα υλικά που χρησιμοποιούμε πριν αλλά και μετα την τοποθέτηση.

CAR: TOYOTA COROLLA

SERVICE: PPF FULL HOOD

Η υπόσχεση μας

Έχουμε επικεντρωθεί ξεχωρίζοντας τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς. Σας υποσχόμαστε ότι οι εκπαιδευμένοι εφαρμοστές μας, όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε σε ποια σημεία του οχήματος θα πρέπει να εφαρμόσετε την μεμβράνη προστασίας χρώματος, αλλά θα την τοποθετήσουν με το σωστό τρόπο, προσφέροντας τοποθέτηση υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό πάντα με τα κορυφαία υλικά της αγοράς καλύπτοντας τις απαιτήσεις των πελατών μας.

CAR: MERCEDES AMG 45

SERVICE: FRONT PPF PACKAGE