ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ;

Σε μια εποχή που οι περισσότεροι σηκώνουμε τα μάτια μας απ’ την οθόνη του κινητού μόνο όταν οδηγούμε, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες επιλέγουν να μετατρέψουν το όχημά τους σε …«κινούμενη» διαφήμιση!

Η διαφημιστική κάλυψη οχήματος γίνεται με την τοποθέτηση ειδικών εκτυπώσιμων μεμβρανών, σε ποικιλία σχεδίων και υφών. Στην Allstar applies έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε μαζί σας το διαφημιστικό μήνυμα ή άλλα custom γραφικά που θέλετε στο όχημά σας.

Τι παραπάνω προσφέρει αυτή η μέθοδος σε σύγκριση με άλλους τρόπους διαφήμισης; Πολλά! Παραθέτουμε τα κύρια πλεονεκτήματα της διαφημιστικής κάλυψης οχήματος:

1. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Από τη στιγμή που θα τοποθετήσουμε τη διαφημιστική μεμβράνη, η εταιρεία σας διαφημίζεται ασταμάτητα, 24 ώρες το 24ωρο, όπου κυκλοφορείτε ή παρκάρετε το όχημά σας!

2. ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Σκεφτείτε μόνο πόσοι πιθανοί νέοι πελάτες ή συνεργάτες θα μάθουν για την εταιρεία σας με μια απλή διαδρομή με το όχημά μας μέσα στην πόλη!

3. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Κάθε επαγγελματίας που σέβεται τη δουλειά του, έχει προσεγμένο παρουσιαστικό ή την ανάλογη στολή εργασίας. Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και με το περιποιημένο επαγγελματικό σας όχημα που θα ενισχύει την εικόνα της εταιρείας σας;

4. ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Άλλαξαν τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας; Κάνατε rebranding και έχετε νέο λογότυπο και νέα χρώματα; Κανένα πρόβλημα! Η διαφημιστική μεμβράνη μας αφαιρείται πανεύκολα από το όχημα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Σχεδιάζουμε το νέο διαφημιστικό υλικό που θέλετε... και είστε έτοιμοι!

5. Η ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ

Τα κόστος για τη διαφημιστική κάλυψη ενός οχήματος, σας επιβαρύνει μία φορά, αλλά η απόσβεσή του είναι άμεση και μακροπρόθεσμη. Κανένα άλλο είδος διαφήμισης δεν σας χαρίζει συνεχή προβολή σε μεγάλο κοινό, χωρίς τακτικά έξοδα και επιπλέον δαπάνες!

BONUS!

Οι μερακλήδες οδηγοί που θέλετε το επαγγελματικό σας όχημα σε καλή κατάσταση, σημειώστε ότι η μεμβράνη λειτουργεί ως στρώμα προστασίας ενάντια στα γδαρσίματα και τη φθορά του αυτοκινήτου σας! Ως επαγγελματίες προς επαγγελματίες, κάντε ένα δώρο στην επιχείρησή σας και διαφημιστείτε όπως σας αξίζει!