Μεμβράνες Προστασίας Χρώματος

Η περιποίηση και ο σεβασμός που αξίζουν στο όχημά σας!

Τι είναι η μεμβράνη προστασίας χρώματος;

Είναι μια αυτοκόλλητη μεμβράνη που τοποθετείται σαν στρώμα προστασίας πάνω από το εργοστασιακό χρώμα του αυτοκινήτου. Το υλικό της είναι ένα εντελώς διάφανο φιλμ πολυουρεθάνης που δεν αλλοιώνει καθόλου το χρώμα της επιφάνειας στην οποία τοποθετείται. Την εφαρμόζουμε κυρίως στα πιο εκτεθειμένα τμήματα του οχήματος ώστε να τα προστατεύουμε από γρατζουνιές, χτυπήματα, πετραδάκια, κολονάκια, γδαρσίματα από κλαδιά ή άλλα στοιχεία του περιβάλλοντα χώρου.

Αυτή η κατηγορία μεμβρανών λειτουργεί σαν ένα αόρατο «φράγμα» απέναντι στην καθημερινή φθορά και τριβή που αναπόφευκτα θα συναντήσετε καθοδόν. Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της μεμβράνης είναι η μεγάλη ανθεκτικότητα στις χημικές καταπονήσεις, πράγμα που εγγυάται τη μακροχρόνια προστασία του σημείου που καλύπτει.

Ταυτόχρονα, χάρη στην ειδική επίστρωση νανοτεχνολογίας που διαθέτει το υλικό της, η μεμβράνη λειτουργεί και ως αντηλιακή ασπίδα απέναντι στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Εγγυημένη προστασία του οχήματός σας

Η μεμβράνη προστασίας χρώματος αυτοκινήτου μπορεί να καλύψει είτε όλη την επιφάνεια του οχήματος, είτε τα σημεία της επιλογής σας.

Η χρήση των μεμβρανών προστασίας είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε αγωνιστικά οχήματα και μηχανές, σκάφη αναψυχής, ποδήλατα και ανθρακονήματα, και μάλιστα, σε οποιαδήποτε μεταλλική ή πλαστική επιφάνεια, οποιουδήποτε μεγέθους.

Στην Allstar applies αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα το θέμα της θωράκισης και προστασίας κάθε οχήματος των πελατών μας, για αυτό τηρούμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, από τον αρχικό σχεδιασμό, μέχρι την κοπή του υλικού και την τελική εφαρμογή του. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε συνοδεύονται από πιστοποιήσεις και πολυετείς εγγυήσεις.

Επιλογές Χρωμάτων

Με μια μόνο μεμβράνη, συνδυάζετε τη μέγιστη προστασία του εργοστασιακού χρώματος, μια μοναδική εξωτερική εμφάνιση, και τη διατήρηση της μεταπωλητικής αξίας του αυτοκινήτου σας, ενώ μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στις διαφανές μεμβράνες ή μια από τις χρωματικές επιλογές!

Η μεμβάνη Ppf ειναι διαθέσιμη σε nardo gray, black, red, blue και white.

Προστασία για την οροφή

Ένα βαθύ γυαλιστερό μαύρο, αντιχαρακτικό σύστημα προστασίας βαφής. Αυτό το νέο μαύρο PPF είναι τέλειο για την επίτευξη γυαλιστερής μαύρης οροφής που μοιάζει με γυαλί σε βάθος χρόνου. 

Χάρη στην αυτο-θεραπευόμενη τεχνολογία του, το μαύρο ppf είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και ελαφριές γρατσουνιές χωρίς να έχει ανάγκη για γυάλισμα ή κερί.

Προστασία για την οθόνη

Οι μοντέρνες, μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου αποτελούν “πονοκέφαλο” για τους περισσότερους οδηγούς, καθώς τα σημάδια από τη χρήση και τη φθορά τους κάνουν την εμφάνιση τους πολύ γρήγορα, ακόμα και στα πιο καινούργια μοντέλα.

Η απάντηση της Allstar applies σε αυτό το συχνό πρόβλημα, είναι οι μεμβράνες προστασίας για οθόνες!

Με άριστα προσεγμένη τοποθέτηση και σωστή εφαρμογή, η οθόνη του αυτοκινήτου σας θα είναι προστατευμένη από χτυπήματα, γρατσουνιές, σημάδια και δαχτυλιές.

Η δέσμευσή μας

Η ομάδα των έμπειρων και εκπαιδευμένων εφαρμοστών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε σε ποια σημεία θα εφαρμοστεί μεμβράνη και ποια είναι η καταλληλότερη για το όχημά σας από τη συλλογή μας. Είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη δουλειά, με άψογη εφαρμογή και τέλεια φινιρίσματα!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Προστασίας Χρώματος;
Μιλήστε μαζί μας!

THE BEST BRANDS WE USE

Video Επίδειξης

Top Πλεονεκτήματα
Μεμβρανών Προστασίας Χρώματος

ΘΩΡΑΚΙΣΗ:

Ολοκληρωμένη προστασία χρώματος από την καθημερινή φθορά, τις τριβές, τα γδαρσίματα και άλλες χημικές καταπονήσεις.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:

Αναστρέψιμο αποτέλεσμα όποτε το επιθυμήσουμε με μέγιστο όφελος της εργοστασιακής αξίας του αυτοκινήτου σε περίπτωση μεταπώλησης.

ΕΓΓΥΗΣΗ:

Εργοστασιακή εγγύηση του υλικού έως και 10 έτη.