Κεραμική επίστρωση για λάμψη και προστασία που διαρκεί!

Τι είναι η κεραμική επίστρωση;

Το απόλυτο must στην επαγγελματική περιποίηση του αυτοκινήτου! Πρόκειται για ένα υγρό πολυμερές διάλυμα που εφαρμόζουμε με το χέρι και δημιουργεί ένα εξαιρετικά ανθεκτικό στρώμα προστασίας.

 

Χάρη στην ειδική της σύσταση, η κεραμική επίστρωση διεισδύει στους μικροσκοπικούς πόρους της επιφάνειας του αυτοκινήτου που επιθυμείτε (αμάξωμα, ζάντες, ελαστικά, πλαστικά, δέρμα, τζάμια κτλ.) και σχηματίζει ένα μόνιμο και αόρατο προστατευτικό στρώμα με ισχυρές υδροφοβικές, αντιοξειδωτικές και αντιδιαβρωτικές ιδιότητες.

 

Τα οφέλη της κεραμικής επίστρωσης

Η αποτελεσματικότητα αυτής της υπηρεσίας φαίνεται στην πράξη: Μια καλή κεραμική επίστρωση θα θωρακίσει το εξωτερικό του αυτοκινήτου σας, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το εργοστασιακό χρώμα σαν καινούργιο, θα χαρίσει βάθος και γυαλάδα που θυμίζει εκθεσιακό όχημα, και θα ανεβάσει σημαντικά τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας. Και όλα αυτά, με πολύ μικρότερη προσπάθεια συντήρησης από σας!

Η υπηρεσία μας

Μετά από πολλαπλές δοκιμές υλικών και μεθόδων, και εκατοντάδες ικανοποιημένους οδηγούς καινούργιων και μεταχειρισμένων οχημάτων, η ομάδα μας είναι σε θέση να σας παρέχει το ιδανικό πακέτο επαγγελματικής περιποίησης και προστασίας κεραμικής επίστρωσης, με άψογο αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή. Το μόνο που μένει, είναι να μας δοκιμάσετε!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Ceramic Coating;

Μιλήστε μαζί μας!

Video Επίδειξης