Κεραμική επίστρωση

Προστασίας Χρώματος

Απόκτησε άμεσα την υδροφοβική προστασία  για την μεμβράνη του αυτοκινήτου σας, με κεραμική επίστρωση της Xpel Fusion Plus και της Ceramic Pro από την Allstar Applies.

Ceramic Coating

Η κεραμική επίστρωση δημιουργεί μια μοναδική χημική σύσταση για να σφραγίζει και να προστατεύει τις επιφάνειες από περιβαλλοντικούς ρύπους, επιβλαβείς ακτίνες UV και όλων των ειδών τα έντομα.

Επίσης παρέχει αντοχή σε ελαφριές γρατσουνιές και έναντι του ξεθώριασματος της μεμβράνης. Οι υδρόφοβες ιδιότητές του απωθούν τη βρωμιά και τα υγρά στοιχεία, κάνοντας τις επιφάνειες πιο εύκολο να καθαριστούν.

Προστασία

  • Σχεδιασμένο για να προστατεύει από την UV ακτινοβολία, την οξείδωση, τα οξέα των εντόμων, τη διάβρωση και τους ρύπους.

 

  • Υδρόφοβο υλικό που διευκολύνει τον καθαρισμό της επιφάνειας

 

  • Προστατεύει από ζημιές που προκαλούνται από λιπαντικά, και άλλες διάφορες χημικές ουσίες

 

  • Αυξάνει την καθαρότητα του  χρώματος, αφήνοντας στο χρώμα ή στην μεμβράνη προστασίας (PPF)  μια αίσθηση λείου φινιρίσματος
ceramic 4

Η διαδικασία

Προτού ξεκινήσει η διαδικασία εφαρμογής της κεραμικής επίστρωσης, φροντίζουμε το αμάξι να είναι καθαρό και γυαλισμένο.

Αφού γίνει η εφαρμογή, το αυτοκίνητο χρειάζεται να μείνει μερικές ώρες στον χώρο μας για να στεγνώσει και για να γίνει ένας επανέλεγχος για σημεία που μπορεί να την έγιναν σωστά.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτελέσμα!

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, η εφαρμογή γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού.

Εγκαταστάσεις

Στην Αllstar applies δημιουργήσαμε έναν ιδανικό χώρο για την σωστή εφαρμογή της κεραμικής επίστρωσης και σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, παρέχουμε κάθε φορά το τέλειο αποτέλεσμα για εσάς και το αυτοκίνητο σας! 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την κεραμική επίστρωση και για τα πλεονεκτήματα που παρέχει, θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!  

Video
Επίδειξης