Μaxhaust …και ξερός!

Πόσο κοντά μπορείς να φτάσεις στην εμπειρία ενός supercar;

Ποιος δεν θα ήθελε ένα αυτοκίνητο με ακραίες επιδόσεις, μοναδική εμφάνιση και εντυπωσιακό ήχο; Τα supercars, και όλη η φαντασίωση που τα συνοδεύει, είναι κάτι που πολλοί ονειρεύονται, και λίγοι πραγματοποιούν.
Τι θα έλεγες, όμως, αν μπορούσες να φέρεις ένα από τα χαρακτηριστικά των supercars στα μέτρα σου; Την απάντηση δίνει η γερμανική εταιρεία Maxhaust δημιουργώντας μια τεχνολογική καινοτομία που χαρίζει ήχο supercar!
Με το σύνθημα «Unleash the beast», η Maxhaust ενισχύει τον ήχο της εξάτμισης, και κυριολεκτικά …απελευθερώνει το θηρίο που κρύβεται μέσα στο όχημα (ή στον οδηγό του!).

Απαντάμε 3 πρακτικές ερωτήσεις που σίγουρα έχετε για το Maxhaust:

1. Τι ακριβώς είναι το Maxhaust;

Το ολοκληρωμένο σετ της Maxhaust περιλαμβάνει το ηχείο (actuator), to Bluetooth module (για τον χειρισμό του σετ), το Sound module και την πλεξούδα σύνδεσης. Η σειρά της Maxhaust διαθέτει τρεις επιλογές ηχείων, ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού!

2. Πού τοποθετείται το Maxhaust;

Το σετ συνήθως τοποθετείται εσωτερικά στον χώρο της ρεζέρβας ή εναλλακτικά, στο εξωτερικό πίσω μέρος, κοντά στην εξάτμιση. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει από 5 έως 7 ώρες για έναν πιστοποιημένο τεχνικό (βλέπε Allstar applies).

3. Πώς χειρίζομαι το Maxhaust;

Πανεύκολα! Οι δημιουργοί του Maxhaust ήθελαν εξαρχής να φτιάξουν ένα σύστημα πρακτικό και εύκολο στη χρήση (Γερμανοί, άλλωστε). Ο οδηγός κατεβάζει την εφαρμογή της Maxhaust στο κινητό του (πρέπει να είναι smartphone) και αλλάζει το προφίλ του ήχου που επιθυμεί, με το πάτημα ενός κουμπιού! Ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου, ο χειρισμός του Maxhaust μπορεί να γίνει και από το χειριστήριο της καμπίνας του αυτοκινήτου.