Παρουσίαση Εταιρείας: All Star Applies

Ο Βασίλης Ζαμίδης από την Allstar Applies απαντάει σε 10 ερωτήσεις του Αλέξανδρου Βούρβαχη από το Power Automotive Magazine. Απολαύστε τους!

1.Power Automotive Magazine: Ξεκινήστε δίνοντάς μας μερικές πληροφορίες για την εταιρεία σας. Πότε ιδρύθηκε και τι σας ώθησε να κάνετε πράξη τη σκέψη σας.

Allstar Applies: Η Allstar applies παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στις εφαρμογές αυτοκόλλητων μεμβρανών από το 2011. Ώθηση μου υπήρξε η τρέλα και το πάθος που είχα από μικρή ηλικία με τα απλά «αυτοκολλητάκια». Στη συνέχεια, σκαλίζοντας περισσότερο το θέμα αυτοκόλλητα βινύλια-μεμβράνη, με εξέπληξαν οι ιδιότητες και οι πολλές χρήσεις που μπορεί να έχουν, αλλά και το πώς ένα αυτοκόλλητο μπορεί να αλλάξει πλήρως την εμφάνιση του σημείου που θα τοποθετηθεί.

Έχοντας πλέον αποκτήσει βαθιά γνώση για τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των μεμβρανών, αφού προηγήθηκαν δεκάδες σεμινάρια και συμμέτοχες σε εκθέσεις του εξωτερικού, γίναμε η πρώτη ελληνική εταιρεία με πανευρωπαϊκές πιστοποιήσεις και αποκλειστικοί διανομείς και εγκαταστάτες μεμβρανών στις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και θεωρούμαστε πρωτοπόροι στο χώρο του car wrapping σε όλη την Ελλάδα! H εταιρεία μας από την ίδρυσή της διαμόρφωσε ένα πρότυπο χώρο 370m2, με εξοπλισμό και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, παρέχοντας άριστες τοποθετήσεις, με τέλεια φινιρίσματα ακόμη και στα πιο απαιτητικά σημεία. Στο ειδικά διαμορφωμένο showroom θα δείτε, με εντυπωσιακό τρόπο, την πολλαπλή χρησιμότητα των προϊόντων-μεμβρανών που εφαρμόζουμε.

 

2.Ρ.Α.Μ.: Τι πιστεύετε ότι σας κάνει να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό;

A.A.: Το κλειδί της επιτυχίας μας βρίσκεται στην ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας, οι οποίοι μετρούν χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στο χώρο της επικόλλησης μεμβρανών σε οποιαδήποτε επιφάνεια μας ζητηθεί. Έχουμε πλέον στο ενεργητικό μας εκατοντάδες ολοκληρωμένα και μοναδικά project, βλέποντας με μεγάλη ευχαρίστηση το πελατολόγιό μας να αυξάνεται διαρκώς κάθε χρόνο. Τέλος, θεωρώ ότι μεγάλο μας ατού όλα αυτά τα χρόνια είναι το γεγονός ότι δεν ξεχωρίζουμε ούτε αυτοκίνητα, αλλά ούτε πελάτες, αντιμετωπίζοντάς τους όλους το ίδιο.

3.Ρ.Α.Μ.: Τι υπηρεσίες, εκτός από το wrapping, προσφέρετε στους πελάτες σας;

A.A.: Εκτός του wrapping, σε όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα τοποθετούμε, σε καθημερινή βάση, μεμβράνες προστασίας χρώματος, αντηλιακές μεμβράνες και μεμβράνες ασφαλείας κτηρίων LLumar, διακοσμητικές-αρχιτεκτονικές μεμβράνες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, μεμβράνες σε σκάφη, επιλεγμένα γραφικά, μεμβράνες φαναριών, μεμβράνες αλκαντάρα σε εσωτερικές επενδύσεις αυτοκινήτων,  διαφημιστική κάλυψη εταιρικών στόλων και ειδικές εφαρμογές, όπως πολυκαταστήματα, τράπεζες και άλλους φορείς. Τα τελευταία 2 έτη επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας με τις προσθήκες ζαντών, tuning parts και του πρωτοποριακού συστήματος ενίσχυσης ήχου της Maxhaust.

 

4.P.A.M.: Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να φέρετε τις συγκεκριμένες εταιρείες ζαντών που προορίζονται για ένα πιο «ειδικό» κοινό;

A.A.: Η ομάδα μας παρακολουθεί στενά τις ευρωπαϊκές τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας. Έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη εισάγοντας επώνυμα προϊόντα, ζάντες της αγγλικής Ispiri και Veemann που διαθέτουν ιδιαίτερο σχεδιασμό και άψογο φινίρισμα, διαθέτοντας μεγάλη γκάμα διαστάσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι ζάντες που εισάγουμε χρησιμοποιούνται για εταιρείες, όπως η Range Rover, σε πρώτη τοποθέτηση.

5.P.A.M.: Και η Maxhaust πώς προέκυψε;

A.A.: Τελευταία μας προσθήκη, η αντιπροσώπευση και αποκλειστική διανομή των προϊόντων της Γερμανικής εταιρείας Maxhaust. Η πρώτη ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ ενθαρρυντική για εμάς, καθώς μετράμε ήδη δεκάδες τοποθετήσεις. Η Maxhaust κατέχει σήμερα το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον κόσμο για το «ενεργό ηχητικό» σύστημα εξάτμισης. Με σύγχρονο σχεδιασμό και τρομερή καινοτομία, η Maxhaust Greece πρόκειται να επεκτείνει και να ενισχύσει την εμβέλειά της σε ολόκληρη την Ελλάδα και στις γειτονικές χώρες μέσα στο επόμενο έτος. Μιλώντας με πάσα ειλικρίνεια, η κίνηση αυτή θα μας καθιερώσει στη συνείδηση του κοινού ως το πρώτο Premium Restyling & Tuning studio στη χώρα μας.

 

6.Ρ.Α.Μ.: Τι θα πρέπει να προσέξει ένας πιθανός πελάτης όταν θα επιλέξει να κάνει ένα σωστό wrapping στο αυτοκίνητό του;

A.A.: Το βασικότερο είναι να επιλέξει μία σοβαρή εταιρεία, που θα μιλήσει με ειλικρίνεια και θα του προτείνει την αντίστοιχη λύση στο πρόβλημά του ή σε αυτό που θέλει να φτιάξει. Η τεχνική του car wrapping είναι μία πολύπλοκη εργασία. Απαιτεί αρκετές ώρες δουλειάς ημερησίως, με μία τοποθέτηση να απαιτεί από τρεις μέχρι και πέντε εργάσιμες ημέρες. Κάτι που αναφέρω συχνά στους υποψήφιους πελάτες είναι ότι το ζητούμενο για εμάς δεν είναι να μπει ένα υλικό σε μία επιφάνεια. Το ζητούμενο είναι να τοποθετηθεί σωστά και να παραμείνει εκεί απροβλημάτιστα για χρόνια. Η σωστή προεργασία, οι ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας του χώρου, ο άρτιος εξοπλισμός και η μακροχρόνια τεχνογνωσία των εφαρμοστών μπορούν να εγγυηθούν ένα σωστό και άρτιο αποτέλεσμα με τέλειο φινίρισμα.

 

7.Ρ.Α.Μ.: Πόσο ανθεκτικό μπορεί να είναι το wrapping σε καθημερινή χρήση; Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί;

A.A.: Στις Ελληνικές συνθήκες, μία καλής ποιότητας μεμβράνη έχει αντοχή πάνω από 5 έτη, με απροβλημάτιστη καθημερινή χρήση. Παράγοντες όπως το συχνό πλύσιμο και η αποφυγή έκθεσης του αυτοκίνητου σε ακραίες θερμοκρασίες ζέστης-κρύου θα επιμηκύνουν τη διάρκεια αντοχής της μεμβράνης. Προτείνουμε η συντήρηση της μεμβράνης να γίνεται από εξειδικευμένο πλυντήριο, όπου γνωρίζουν το αντικείμενο, αποφεύγοντας τις φτηνές λύσεις καθαριότητας με προϊόντα και σε χώρους μη εξειδικευμένους.

 

8.Ρ.Α.Μ.: Τι είδους οχήματα μπορείτε να αναλάβετε και τι δυσκολίες μπορεί να προκύψουν στο κάθε ένα από αυτά;

A.A.: Η ομάδα μας μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε project ανεξαρτήτως τύπου οχήματος ή budget και σε οποιαδήποτε τοποθεσία αυτό κι αν βρίσκεται. Οχήματα παντός τύπου, από μία μοτοσικλέτα έως ένα σκάφος εκατομμυρίων, από ένα αυτοκίνητο έως ένα αεροπλάνο. Πραγματικά δεν κολλάμε…πουθενά.

Συμβιβαζόμαστε πλήρως με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, ανεξαρτήτως από το εάν το όχημα προορίζεται για επαγγελματική ή καθημερινή χρήση και φροντίζουμε να παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και after sale υποστήριξη εντός συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων.

 

9.Ρ.Α.Μ.: Παρατηρώντας την αισθητική του site σας αντιλαμβάνομαι ότι δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή προβολή της εταιρείας σας, φωτογραφίζοντας τα οχήματα που αναλαμβάνετε. Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να ακολουθήσετε αυτή την τακτική;

A.A.: Αναμφίβολα το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Φιλοσοφία της εταιρείας μας από την ίδρυσή της έως και σήμερα ήταν και παραμένει η σωστή προβολή των project που αναλαμβάνουμε από το αρχικό έως το τελικό στάδιο. Στο δυναμικό μας ανήκουν σε μόνιμη βάση επαγγελματίας οπερατέρ, φωτογράφος, social manager, γραφίστες και άτομα που διαχειρίζονται την ιστοσελίδα και SEO analyst με τα στατιστικά και τις αξιολογήσεις να είναι πολύ παραπάνω από ενθαρρυντικές.

10.Ρ.Α.Μ.: Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το μέλλον;

A.A.: Το εύκολο είναι να φτάσεις στην κορυφή. Το δύσκολο είναι να παραμείνεις σε αυτή! Έχοντας στο μυαλό μας διαρκώς την παραπάνω έκφραση, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τους πελάτες και τους συνεργάτες που μας υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Με την ευκαιρία που μας δίνεται, θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους θερμά και δεσμευόμαστε ότι στο άμεσο μέλλον θα διατηρήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού τόσο στην αγορά της Θεσσαλονίκης όσο και της Αθήνας, με νέα προϊόντα-πρότυπα στο χώρο, καινοτόμες ιδέες και πάντα με την υπογραφή της Allstar applies.

INFO:

ALL STAR APPLIES

Ιωάννου Φαρμάκη 26

Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 23 10 32

Email: info@allstar-applies.gr

Site: allstar-applies.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ