3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Ο καλύτερος φίλος της βαμμένης επιφάνειας του οχήματός σου δεν είναι το σούπερ-καθαριστικό (που καλά κάνεις και έχεις), αλλά το αόρατο αυτοκόλλητο φιλμ προστασίας, ή αλλιώς PPF (Paint Protection Film).Οι μεμβράνες προστασίας χρώματος έχουν θερμούς οπαδούς στον χώρο των αυτοκινητόφιλων (και όχι μόνο), και οι λόγοι είναι αντικειμενικά λογικοί:

#1 Η ολοκληρωμένη προστασία που παρέχουν

Φαντάσου μια αόρατη ασπίδα που αγκαλιάζει το όχημά σου και το θωρακίζει απέναντι στην καθημερινή φθορά, τις τριβές, τις γρατζουνιές και την καταπόνηση του χρώματος από τα χημικά. Καθόλου τυχαίο που οι μερακλήδες έρχονται κατευθείαν απ’ την αντιπροσωπεία για PPF στο ολοκαίνουργιο όχημά τους!

#2 Το αναστρέψιμο αποτέλεσμά τους

Σε περίπτωση που θέλεις να ανανεώσεις ένα παλιό PPF ή να κάνεις άλλη εργασία στο εξωτερικό του οχήματός σου …η μεμβράνη προστασίας αφαιρείται πανεύκολα, και το κυριότερο, χωρίς να αφήνει σημάδια και υπολείμματα. Εφόσον, βέβαια, είχε τοποθετηθεί καλής ποιότητας μεμβράνη και με τον σωστό τρόπο!

#3 Το μακροχρόνιο όφελος

Τα κορυφαία υλικά της αγοράς που χρησιμοποιεί η Allstar applies, παρέχουν εργοστασιακή εγγύηση μέχρι και 10 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι το χρώμα του οχήματος διατηρείται, η εμφάνιση είναι προσεγμένη και άρα, σε περίπτωση μεταπώλησης, η αξία του παραμένει υψηλή!