5+1 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ

Η αγαπημένη τάση για την προστασία επαγγελματικών και ιδιωτικών οχημάτων τα τελευταία χρόνια, είναι η τοποθέτηση αυτοκόλλητων αντηλιακών μεμβρανών στα κρύσταλλα του οχήματος (μπροστινά-πίσω παράθυρα, παρμπρίζ) σε διάφορες σκουρότητες.
Αν προβληματίζεσαι για το αν και κατά πόσο χρειάζεσαι αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό σου, έχουμε 5+1 λόγους που θα κάνουν την απόφασή σου πιο εύκολη!

#1 Αυξημένη ηλιοπροστασία

Αντηλιακή μεμβράνη σημαίνει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, και ειδικά τη βλαβερή υπεριώδη (UV), την οποία απωθεί κατά 99%. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τους επιβάτες του οχήματος, και κυρίως για τα παιδιά στα πίσω καθίσματα.

#2 Προστασία του αυτοκινήτου

Πες αντίο στα ξεθωριασμένα υφάσματα, την πρόωρη φθορά και τα σκασίματα στα πλαστικά μέρη του εσωτερικού του αυτοκινήτου σου, φροντίζοντας να το θωρακίσεις με αντηλιακές μεμβράνες!

#3 Ιδιωτικότητα

Ίσως ο πιο οικονομικός τρόπος για να αποφύγεις τα ενοχλητικά και αδιάκριτα βλέμματα μέσα στο αμάξι σου. Προστατεύεις τους επιβαίνοντες και δυσκολεύεις τυχόν κακόβουλες ματιές που ψάχνουν για πολύτιμα αντικείμενα στο εσωτερικό του.

#4 Ευχάριστη και ασφαλής οδήγηση

Για να μην ξεχνάμε τον οδηγό και τις ανάγκες του, σημειώνουμε πόσο πιο άνετη γίνεται η οδήγηση, καθώς μειώνεται η κουραστική αντηλιά και διευκολύνεται η καλή ορατότητα.

#5 Εξοικονόμηση ενέργειας

Αν ζεις σε περιοχή με αυξημένη ηλιοφάνεια και υγρασία, σίγουρα θα εκτιμήσεις το γεγονός ότι οι αντηλιακές μεμβράνες μειώνουν τη θερμότητα που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, και την ανάγκη σου να χρησιμοποιείς το κλιματιστικό συνεχώς.

#6 Ωραία εμφάνιση

Πέρα από τα πρακτικά πλεονεκτήματα, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι οι αντηλιακές μεμβράνες αναβαθμίζουν αισθητά και την εξωτερική εικόνα, δίνοντας στιλ, ομοιομορφία και κύρος στο όχημά σου. Γιατί όχι;