Ένα Restyling Studio
Υψηλών Προδιαγραφών

Αν έπρεπε να περιγράψουμε με μια λέξη τον κόσμο που δημιουργήσαμε ως Αllstar applies, θα επιλέγαμε την ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας το 2011 δεσμευτήκαμε να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες στις εφαρμογές αυτοκόλλητων μεμβρανών σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μέχρι σήμερα, 12 χρόνια μετά, παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεση που δώσαμε, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 1.500 μοναδικά project! 

Η πολυετής εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια, μας έμαθε να ξεχωρίζουμε υλικά και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις της δουλειάς μας και να επιδιώκουμε συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Η Allstar applies είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία με πανευρωπαϊκές πιστοποιήσεις, και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και εγκαταστάτες μεμβρανών  στην Ελλάδα, εκπροσωπώντας τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στο Wrapping και Tuning:

 

 • (ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ):

Πιστοποιημένοι εταιρία αυτοκόλλητων μεμβρανών από το 2011

 • SKYFOL (ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ):

Αποκλειστικοί Διανομείς Υλικών σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2020

 • LUXELIGHT WRAP (ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΦΑΝΑΡΙΩΝ):

Αποκλειστικοί Διανομείς Υλικών στην Ελλάδα από το 2019

 • LLUMAR (ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΚΤΙΡΙΩΝ):

Πιστοποιημένοι Εφαρμοστές στην Ελλάδα από το 2013

 • PWF (ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ):

Εφαρμοστές στην Ελλάδα από το 2018

 • MAXHAUST (ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΗΧΟΥ):

Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι & Διανομείς σε Ελλάδα και Κύπρο από το 2019

 • VEEMAN, ISPIRI, INFORGED WHEELS (ΖΑΝΤΕΣ):

Αποκλειστικοί Διανομείς των εταιρειών σε Ελλάδα από το 2019

 • KW SUSPENSIONS (ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ):

Πιστοποιημένοι Εφαρμοστές στην Ελλάδα από το 2021

 

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια… και συνεχίζουμε!

Meet our
team

Η κινητήρια δύναμη και το κλειδί της επιτυχίας της Allstar applies είναι η σύνθεση του προσωπικού που απαρτίζει την ομάδα μας. 

ΑΦΕΝΤΙΚ
ΣΑΜΙ
KOSTAS
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ2
SPIROS
LABRINI

Βασίλης

Βασίλης

Κώστας

Χρήστος

Σταύρος

Σπύρος

Λαμπρινή

Ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής της Allstar applies, γνωστός σε όλους και ως «Αφεντίκ». Μεγάλος θαυμαστής του ποιοτικού restyling και ακούραστος οραματιστής που οδηγεί την ομάδα μας στο …next level!

Ο μικρός Βασίλης είναι ο «Σάμι», που υπογράφει τη δουλειά του με πολυετή εμπειρία, γνώσεις και μεράκι. Είναι εξειδικευμένος εφαρμοστής, συντονιστής της ομάδας, και πολλά υποσχόμενος …influencer!

Έκαστος στο είδος του και ο Κωστάκης στις μεμβράνες! Η σπεσιαλιτέ του είναι η άψογη τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών παντός τύπου, σε οχήματα και κτίρια. Δεν θα τολμούσαμε να πούμε το αντίθετο βέβαια, λόγω Έκτορα.

Σε ρόλο δεύτερου εφαρμοστή έρχεται ο Χρήστος, με επιδεξιότητα, επιμονή και υπομονή ακόμα και στα πιο απαιτητικά project. Η μεγάλη αδυναμία του είναι οι αλοιφές, οι δημόσιες σχέσεις και το γήπεδο!

Ένας βοηθητικός τεχνικός της ομάδας είναι ο Σταύρος, ένας απ’ τους πιο οργανωτικούς και μεθοδικούς τύπους που θα γνωρίσεις. Λάτρης του εξονυχιστικού detailing, της προσεγμένης δουλειάς και της καθαριότητας!

Αν είχαμε καλλιτεχνικό διευθυντή, αυτός θα ήταν ο Σπύρος. Ο φωτογράφος που ευθύνεται για τα βίντεο και τις φωτογραφίες μας που αγαπάτε, η φωνή που μας συντονίζει πίσω από τον φακό, ο καλλιτέχνης της καρδιάς μας!

Πίσω από κάθε dream team, βρίσκεται μια λαμπρή γυναίκα. Η δική μας είναι η Λαμπρινή: ο εγκέφαλος και η γραμματειακή υποστήριξη που χρειαζόμαστε για να λειτουργήσουμε. Προσοχή: ξέρει τα πάντα για τα πάντα!

 • ΒΑΣΙΛΗΣ
 • ΣΑΜΙ
 • ΚΩΣΤΑΣ
 • ΧΡΗΣΤΟΣ
 • ΣΤΑΥΡΟΣ
 • ΣΠΥΡΟΣ
 • ΛΑΜΠΡΙΝΗ

Ο χώρος μας

Δημιουργήσαμε ένα πρότυπο κατάστημα (450 τ.μ.) στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, που καλύπτει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις της εταιρίας για άρτια παροχή των υπηρεσιών μας. 

Διαθέτουμε ξεχωριστό χώρο για κάθε κατηγορία υπηρεσιών (Car Wrap, Windows Tint, Detailing, Tuning) και ειδικά διαμορφωμένο showroom για παρουσίαση των υλικών και των εφαρμογών τους. 

Video

4 ΛΟΓΟΙ για να
μας επιλέξετε:

Εγγύηση

Γιατί εφαρμόζουμε υλικά εξαιρετικής ποιότητας με μεθόδους εφαρμογής που εγγυώνται ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα σε κάθε επιφάνεια.

Εγκαταστάσεις

Γιατί όλες οι εργασίες μας γίνονται εντός του ειδικά διαμορφωμένου χώρου μας, που διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, μηχανήματα και εργαλεία ακριβείας που εξασφαλίζουν τέλεια φινιρίσματα, ακόμη και στα πιο απαιτητικά σημεία.

Εξυπηρέτηση

Γιατί σας παρέχουμε σωστή ενημέρωση, παραδίδουμε στον συμφωνημένο χρόνο και προσφέρουμε σίγουρες και ασφαλείς λύσεις, που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Τιμή

Γιατί σε εμάς θα βρείτε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής σε ευρεία συλλογή προϊόντων και εφαρμογών που καλύπτουν τις ανάγκες σας και αντέχουν στον χρόνο.