Σχετικά με εμάς!

Premium Restyling Studio 

Η Allstar Applies παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στις εφαρμογές αυτοκόλλητων μεμβρανών για οποιαδήποτε επιφάνεια της ζητηθεί εδώ και 10 έτη !

Το κλειδί της επιτυχίας μας, βρίσκεται στην ομάδα των εμπείρων τεχνικών μας, οι οποίοι μετρούν χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στο χώρο της επικόλλησης μεμβρανών ανεξαρτήτου επιφάνειας και προσφέρουν μοναδικά και ολοκληρωμένα project !

 

 

 

Ο χώρος μας!

H ομάδα της Allstar applies από την αρχή της ίδρυσης της διαμόρφωσε ένα πρότυπο χώρο 250m2 με σωστές υποδομές, εύκολη πρόσβαση και άνετο parking, έχοντας ως βασικό παράγοντα, την εξυπηρέτηση των πελατών της. Στο ειδικά διαμορφωμένο showroom o πελάτης μπορεί να δει από κοντά πληθώρα εφαρμογών σε κάθε είδους μεμβράνη, επιζητώντας το κάτι παραπάνω σε καινοτόμα υλικά και φρέσκιες ιδέες, όχι όμως μόνο για να τα βλέπει κάνεις, αλλά και να αισθάνεται άμεσα, τα ενεργητικά αποτελέσματα της χρήσης των μεμβρανών που χρησιμοποιούμε – τοποθετούμε.

Μια επίσκεψη στους χώρους της Allstar θα σας επιβεβαίωση ότι εδώ θα βρείτε σωστή ενημέρωση και άμεση εξυπηρέτηση!

αλλαγή χρώματος με μεμβράνες στη Θεσσαλονίκη Allstar Applies
47_all_star_2000 (1)
Ζάντες για αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη allstar applies

CLICK VIDEO & TAKE A 2 MINUTE TOUR OF OUR SERVICES !!!

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Ποιότητα

Εφαρμόζουμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας με μεθόδους εφαρμογής που εγγυώνται ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα ανεξάρτητου μεγέθους και επιφάνειας που θα μας ζητηθεί.

Χώρος

Όλες οι εργασίες γίνονται εντός του ειδικά διαμορφωμένου χώρου μας, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να παρέχονται εφαρμογές με τέλεια φινιρίσματα, ακόμη και στα πιο απαιτητικά σημεία.

Ποικιλία - Εξυπηρέτηση

Δεσμευόμαστε πως σε εμάς θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος προσφέροντας λύσεις που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Τιμή

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε την καλύτερη σχέση  ποιότητας – τιμής για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και εφαρμογών προσφέροντας λύσεις σε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.