Σχετικά με εμάς!

Η Allstar Applies παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στις εφαρμογές αυτοκόλλητων μεμβρανών για οποιαδήποτε επιφάνεια της ζητηθεί εδώ και 8 χρόνια!

Το κλειδί της επιτυχίας μας, βρίσκεται στην ομάδα των εμπείρων τεχνικών μας, οι οποίοι μετρούν χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στο χώρο της επικόλλησης μεμβρανών και προσφέρουν μοναδικά και ολοκληρωμένα project.

Από το 2011 η εταιρία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 250m2 διαθέτοντας μοντέρνο εκθεσιακό χώρο με εξοπλισμό και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας για άριστα φινιρίσματα.

-Αντιπροσωπεύουμε την Γερμανική εταιρία PWF (Platinum wrapping film) μια από τις πιο αναπτυσσόμενες και εξειδικευμένες εταιρίες στις μεμβράνες αλλαγής χρώματος ως αποκλειστικοί εφαρμοστές σε όλη την Ελλάδα.

-Από το 2016 εφαρμόζουμε τις κορυφαίες αντηλιακές μεμβράνες LLumar έναν από τους μεγαλύτερους & πιο εξειδικευμένους κατασκευαστές αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτων και κτηρίων στον κόσμο.

-Από το 2017 έχουμε την αποκλειστική διανομή ζαντών των Αγγλικών εταιριών Veemann & Ispiri wheels

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Ποιότητα

Εφαρμόζουμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας με μεθόδους εφαρμογής που εγγυώνται ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα ανεξάρτητου μεγέθους και επιφάνειας που θα μας ζητηθεί.

Χώρος

Όλες οι εργασίες γίνονται εντός του ειδικά διαμορφωμένου χώρου μας, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να παρέχονται εφαρμογές με τέλεια φινιρίσματα, ακόμη και στα πιο απαιτητικά σημεία.

Ποικιλία - Εξυπηρέτηση

Δεσμευόμαστε πως σε εμάς θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος προσφέροντας λύσεις που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Τιμή

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε την καλύτερη σχέση  ποιότητας – τιμής για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και εφαρμογών προσφέροντας λύσεις σε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.