Σχετικά με εμάς!

Η Allstar Applies παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στις εφαρμογές αυτοκόλλητων μεμβρανών για οποιαδήποτε επιφάνεια της ζητηθεί εδώ και 8 έτη !

Το κλειδί της επιτυχίας μας, βρίσκεται στην ομάδα των εμπείρων τεχνικών μας, οι οποίοι μετρούν χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στο χώρο της επικόλλησης μεμβρανών και προσφέρουν μοναδικά και ολοκληρωμένα project.

Ο χώρος μας!

H εταιρία μας από την αρχή της ίδρυσης της διαμόρφωσε ένα πρότυπο χώρο 250m2 με την υπογραφή της ομάδας της, έχοντας ως βασικό παράγοντα την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Διαθέτουμε εγκαταστάσεις με εξοπλισμό και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας,παρέχοντας άριστες τοποθετήσεις με τελειά φινιρίσματα ακόμη και στα πιο απαιτητικά σημεία.

Στο ειδικά διαμορφωμένο showroom θα δείτε με εντυπωσιακό τρόπο την πολλαπλή χρησιμότητα των προϊόντων - μεμβρανών που εφαρμόζουμε, προβάλλοντας τα, όχι μόνο για να τα βλέπει κάνεις αλλά και να αισθάνεται άμεσα τα ενεργητικά αποτελέσματα της χρήσης των μεμβρανών που χρησιμοποιούμε.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες που επιζητούν το κάτι παραπάνω σε καινοτόμα υλικά και φρέσκιες ιδέες προσαρμοσμένες στις ευρωπαϊκές τάσεις της αγοράς της αυτοκινητοβιομηχανίας και όχι μόνο

Μια επίσκεψη στους χώρους της Allstar applies θα σας επιβεβαίωση ότι εδώ θα βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε

1 NO LOGO
unname
zantes

CLICK VIDEO & TAKE A 2 MINUTE TOUR OF OUR SERVICES !!!

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Ποιότητα

Εφαρμόζουμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας με μεθόδους εφαρμογής που εγγυώνται ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα ανεξάρτητου μεγέθους και επιφάνειας που θα μας ζητηθεί.

Χώρος

Όλες οι εργασίες γίνονται εντός του ειδικά διαμορφωμένου χώρου μας, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να παρέχονται εφαρμογές με τέλεια φινιρίσματα, ακόμη και στα πιο απαιτητικά σημεία.

Ποικιλία - Εξυπηρέτηση

Δεσμευόμαστε πως σε εμάς θα βρείτε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος προσφέροντας λύσεις που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Τιμή

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε την καλύτερη σχέση  ποιότητας – τιμής για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και εφαρμογών προσφέροντας λύσεις σε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.