Σχετικά με εμάς!

Ένα restyling Studio Υψηλών Προδιαγραφών

Αν έπρεπε να περιγράψουμε με μια λέξη τον κόσμο που δημιουργήσαμε ως Αllstarapplies, θα επιλέγαμε την ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας το 2011 δεσμευτήκαμε να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες στις εφαρμογές αυτοκόλλητων μεμβρανών σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Μέχρι σήμερα, 11 χρόνια μετά, παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεση που δώσαμε, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 1500 μοναδικά project!

Η Allstar applies είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία με πανευρωπαϊκές πιστοποιήσεις, και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και εγκαταστάτες μεμβρανών  από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου του Car Wrapping στην Ελλάδα, όπως οι 3M Oracal Hexis PWF Luxe Lightwrap Skyfol και συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες όπως οι Maxhaust, KW ST, Veemann, Ispiri Wheels & Inforged Wheels. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια… και συνεχίζουμε!

Η ομάδα μας!

Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας, οι οποίοι μετρούν χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον χώρο της επικόλλησης μεμβρανών. Προσεγγίζουμε κάθε πελάτη και κάθε project με σεβασμό, επαγγελματισμό και ειλικρίνεια, προσφέρουμε τις δημιουργικές μας προτάσεις και φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια να είναι τέλεια. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η μεγαλύτερη χαρά μας

BANNER (10 of 29)
CN4L9971

Ο χώρος μας!

Δημιουργήσαμε έναν πρότυπο χώρο 450m2 στη Θεσσαλονίκη, που καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός στούντιο υψηλών προδιαγραφών. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση και άνετο parking για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το ειδικά διαμορφωμένο showroom μας σας δίνει την ευκαιρία να δείτε από κοντά και να αγγίξετε πληθώρα εφαρμογών μεμβρανών, καινοτόμα υλικά και φρέσκιες ιδέες.

Είτε έχετε αποφασίσει ποιο θα είναι το project σας, είτε το σκέφτεστε ακόμα, με μια επίσκεψηστον χώρο της Allstar applies θα ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις και τις πιο ασφαλείς λύσεις  για τις δικές σας ανάγκες.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Με εκτίμηση,

Βασίλης Ζαμίδης

Διευθυντής της Allstar applies

287333538_2191497221012787_8700994683874337756_n
LLUMAR SITE 4
DSC04856

ΜΙΑ ΔΙΛΕΠΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ALLSTAR:

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Εγγύηση

Γιατί εφαρμόζουμε υλικά εξαιρετικής ποιότητας με μεθόδους εφαρμογής που εγγυώνται ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα σε κάθε επιφάνεια.

Εγκαταστάσεις

Γιατί όλες οι εργασίες μας γίνονται εντός του ειδικά διαμορφωμένου χώρου μας, που διαθέτεισύγχρονο εξοπλισμό, μηχανήματα και εργαλεία ακριβείας που εξασφαλίζουν τέλεια φινιρίσματα, ακόμη και στα πιο απαιτητικά σημεία.

Εξυπηρέτηση

Γιατί σας παρέχουμε σωστή ενημέρωση, παραδίδουμε στον συμφωνημένο χρόνο και προσφέρουμε σίγουρες και ασφαλείς λύσεις, που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Τιμή

Γιατί σε εμάς θα βρείτε την καλύτερη σχέση  ποιότητας – τιμής σε ευρεία συλλογή προϊόντων και εφαρμογών που καλύπτουν τις ανάγκες σας και αντέχουν στον χρόνο.


  • FOLLOW US