Εξειδίκευση

Η Allstar applies κατέχει τον τίτλο της κορυφαίας εταιρίας στην τοποθέτηση αυτοκόλλητων μεμβρανών στην Ελλάδα!

Αυτό το χρωστάμε στη φιλοσοφία μας, η οποία ταυτίζεται με τις προϋποθέσεις της σωστής τεχνικής του Car Wrapping:

την υψηλή ποιότητα των υλικών & την άψογη ποιότητα εφαρμογής τους.

Η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία εκατοντάδες ολικές καλύψεις αυτοκινήτων εδώ και πάνω από 10 χρόνια και μετρά εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά κάθε τύπο και μοντέλο αυτοκινήτου και είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ένα επαγγελματικό «ντύσιμο». Για εμάς, η εφαρμογή και επικόλληση αυτοκόλλητων μεμβρανών δεν είναι μια περιστασιακή ασχολία, είναι η τέχνη που εξασκούμε με αφοσίωση σε καθημερινή βάση.

Για να μη χρειαστεί να ρισκάρετε την ποιότητα, μιλήστε πρώτα με την Allstar applies.

Εγκαταστάσεις

Λειτουργούμε μέσα σε ένα προσεγμένο και οργανωμένο περιβάλλον, που φροντίζουμε να είναι φιλικό προς τον πελάτη, αλλά και προς το αυτοκίνητο. Ο χώρος της Allstar applies είναι ειδικά διαμορφωμένος με επαρκή φωτισμό, κατάλληλα υλικά και τις ιδανικές θερμοκρασίες για τη δουλειά μας. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, μηχανήματα και εργαλεία ακριβείας που εξασφαλίζουν ότι κάθε λεπτομέρεια θα είναι «ντυμένη» στην εντέλεια.

Προτού επιλέξετε τη μεμβράνη που θα «ντύσει» το αυτοκίνητό σας, συνιστούμε να μας επισκεφθείτε στον χώρο μας και να δείτε από κοντά όλη τη συλλογή χρωμάτων και υφών που διαθέτουμε.

Χρονικά πλαίσια

Σε κάθε εργασία Car Wrapping της Allstar applies, τον πρώτο λόγο έχει η ποιότητα της δουλειάς και όχι η ταχύτητα. Ο στόχος μας είναι κάθε εφαρμογή μεμβράνης που κάνουμε, να αγγίζει την τελειότητα σύμφωνα με τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή. Είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αντοχή των υλικών στο πέρασμα του χρόνου.

Ο μέσος χρόνος που απαιτείται για μια επαγγελματική τοποθέτηση μεμβράνης είναι από 3 έως 5 εργάσιμες μέρες, γεγονός που εξαρτάται από το μέγεθος του αυτοκινήτου και τις ιδιαιτερότητες της μεμβράνης που θα επιλέξετε. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι καθορισμένη, και ξεκινά με την αφαίρεση των προφυλακτήρων, των φαναριών, των χερουλιών, των σημάτων, της κεραίας και όποιων άλλων εξαρτημάτων χρειαστεί.

Η ομάδα μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξοικείωση σε όλα τα στάδια της αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης όλων των ειδών και τύπων αυτοκινήτων. Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη ξεχωριστά και κάθε αυτοκίνητο με υπευθυνότητα και προσοχή, από το αρχικό στάδιο μέχρι το τελικό, ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών μας.

Θέλετε να βρείτε όλα τα προϊόντα σχετικά με τις μεμβράνες αυτοκινήτων;
Μπορείτε να τα δείτε στο νέο μας eShop!

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Μια ολική αλλαγή χρώματος ολοκληρώνεται εντός μιας εβδομάδας, ενώ μεμονωμένα μέρη μπορούν να ολοκληρωθούν σε μόλις 1-2 ώρες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Δεν χρειάζεται συντήρηση. Οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολο να καθαριστούν και να διατηρηθούν σε σύγκριση με το χρώμα.

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ότι μπαίνει, πρέπει να βγαίνει. Μια αφαίρεση μεμβράνης αλλαγής χρώματος, ολοκληρώνεται σε 6-8 ώρες χωρίς να αφήνει ίχνη κόλλας και χωρίς να φθαρεί το εργοστασιακό χρώμα.

Συχνές ερωτήσεις
σχετικά με το Maxhaust

Το Car Wrapping είναι η τεχνική αλλαγής χρώματος ενός αυτοκίνητου-μηχανής-φορτηγού-σκάφους με τη χρήση ειδικών αυτοκόλλητων μεμβρανών-βινυλίων. Η εφαρμογή Car Wrap μπορεί να γίνει σε οποιoδήποτε τύπο και μοντέλο οχήματος ανεξαρτήτως χρώματος.

Μια επαγγελματική εφαρμογή που χρησιμοποιεί μόνο ποιοτικά υλικά  έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον 5 χρόνια . Με κατάλληλη και συχνή φροντίδα, μπορεί να παραταθεί.

Εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος, το μέγεθος και τους συνδυασμούς που θα μας ζητηθούν. Συνήθως, ο μέσος χρόνος που απαιτείται για μια ολική αλλαγή οχήματος είναι από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

ΝΑΙ!
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Car Wrapping σε σχέση με τη βαφή, είναι ότι η εφαρμογή του είναι πλήρως αναστρέψιμη. Αυτό σημαίνει ότι όποτε το επιθυμήσουμε, αφαιρούμε τη μεμβράνη και επανερχόμαστε στο εργοστασιακό χρώμα του οχήματος, το οποίο έχει παραμείνει άθικτο, σαν καινούργιο. Αυτό από μόνο του, αυξάνει αυτόματα την άξια του αυτοκινήτου σε περίπτωση μεταπώλησης.

Σε καμία περίπτωση.
Μια εφαρμογή Car Wrap, αν τοποθετηθεί και αφαιρεθεί σωστά, δεν προκαλεί την παραμικρή φθορά στο χρώμα του αυτοκινήτου, εκτός από τις φθορές που υπάρχουν ήδη στα βαμμένα μέρη του. H χρήση βινυλίων άγνωστης προέλευσης ή υλικών που δεν ενδείκνυνται για μερική/ολική αλλαγή χρώματος οχημάτων, μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την επιφάνεια και το χρώμα του αυτοκίνητου, πράγμα που, δυστυχώς, θα φανεί όταν αφαιρεθεί η μεμβράνη.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εναλλακτικά, μπορούμε να έρθουμε εμείς στην τοποθεσία που θα επιλέξετε, αρκεί ο χώρος που θα γίνει η εφαρμογή να είναι καθαρός, με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και φωτισμού.

Όπως και πριν, χωρίς καμία διαφορά. Επισημαίνουμε, όμως, να αποφεύγετε τον καθαρισμό με πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης σε πολύ κοντινή απόσταση, γιατί μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο αυτοκόλλητο. Συνιστάται η χρήση υφάσματος Microfiber (μικροΐνες), πριν και μετά από κάθε πλύσιμο.

Σε λιγότερο από έναν μήνα και χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση, θα έχετε κανονικά την καινούργια σας άδεια στην κατοχή σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!