Καινοτομία

Το σύστημα Maxhaust μπορεί να ελεγχθεί από οποιοδήποτε smartphone μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, κάτι που το καθιστά καινοτόμο και εύκολο στη χρήση.

Οι ρυθμίσεις για τη διαχείριση των εργοστασιακών χειριστηρίων του αυτοκίνητου, όπως cruise control – esp και η χαρτογράφηση διαφορετικών προφίλ ήχου σε διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης, είναι πλήρως διαθέσιμες στο αυτοκίνητο.

Τέλος, η καινοτομία του προϊόντος το καθιστά απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς δεν επηρεάζονται οι εκπομπές ρύπων.

Maxhaust - Σύστημα ενίσχυσης ήχου εξάτμισης

Το Maxhaust είναι ένα σύστημα ενίσχυσης του ήχου της εξάτμισης, που είναι πλήρως αναστρέψιμο, νόμιμο και εύκολο στη χρήση, καθώς δεν παρεμποδίζει με κανένα τρόπο το σύστημα εξάτμισης.

Επιτυγχάνει την ακριβή και ρεαλιστική βελτίωση του ήχου της εξάτμισης, χωρίς να ζηλεύει σε τίποτα τον εργοστασιακό ήχο ενός super-car!

Η Maxhaust κατέχει σήμερα το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον κόσμο για το ενεργό ηχητικό σύστημα εξάτμισης!

Ηλεκτρικό ή Υβριδικό

Τα σημάδια του μέλλοντος έχουν τεθεί και εμείς εξελισσόμαστε μαζί με την εποχή. Το λογισμικό της Maxhaust υποστηρίζει πλήρως, τόσο τα ηλεκτρικά όσο και υβριδικά οχήματα.

Για τους ήχους του κινητήρα, προσομοιώνουμε ένα συνθετικό RPM και αλλαγές ταχυτήτων με βάση την ταχύτητα και τη θέση του πεντάλ γκαζιού. Στη συνέχεια, με αυτές τις τιμές παράγουμε έναν αυθεντικό ήχο κινητήρα που σας προσφέρει την οδηγική εμπειρία ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η οδική ασφάλεια παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς τα πρώτα ηλεκτρικά οχήματα δεν είχαν καθόλου ήχο, και τα νεότερα συνήθως έχουν μόνο έναν ήσυχο ήχο. Στην κυκλοφορία, αυτά τα οχήματα γίνονται ελάχιστα ή καθόλου αντιληπτά, και επομένως αποτελούν υψηλό κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων με πεζούς και ποδηλάτες.

Sounds- Maxhaust

Θέλετε να βρείτε όλα τα προϊόντα σχετικά με το Maxhaust; Μπορείτε να τα δείτε στο νέο μας eShop!

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Μια ολική αλλαγή χρώματος ολοκληρώνεται εντός μιας εβδομάδας, ενώ μεμονωμένα μέρη μπορούν να ολοκληρωθούν σε μόλις 1-2 ώρες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Δεν χρειάζεται συντήρηση. Οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολο να καθαριστούν και να διατηρηθούν σε σύγκριση με το χρώμα.

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ότι μπαίνει, πρέπει να βγαίνει. Μια αφαίρεση μεμβράνης αλλαγής χρώματος, ολοκληρώνεται σε 6-8 ώρες χωρίς να αφήνει ίχνη κόλλας και χωρίς να φθαρεί το εργοστασιακό χρώμα.

Συχνές ερωτήσεις
σχετικά με το Maxhaust

Το Maxhaust είναι ένα σύστημα ενίσχυσης του ήχου της εξάτμισης, που είναι πλήρως αναστρέψιμο, νόμιμο και εύκολο στη χρήση, καθώς δεν παρεμποδίζει με κανένα τρόπο το σύστημα εξάτμισης. Επιτυγχάνει την ακριβή και ρεαλιστική βελτίωση του ήχου της εξάτμισης, χωρίς να ζηλεύει σε τίποτα τον εργοστασιακό ήχο ενός super-car!

Το maxhaust προσφέρει τον ήχο ενός σπορ αυτοκινήτου με πολλά διαφορετικά μοτίβα ήχων τα οποία προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες μας πχ. δυνατός, μπάσος, διακριτικός ήχος.

Όχι, το Maxhaust είναι ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου, το οποίο λειτουργεί αυτόνομα και δεν επηρεάζει καμία λειτουργία του αυτοκινήτου.

Είτε μέσω εφαρμογής του Maxhaust στο κινητό είτε από τα χειριστήρια της καμπίνας του αυτοκινήτου με πολύ εύκολο τρόπο.

Το κιτ αποτελείται από το actuator (ηχείο), Bluetooth module , Sound module και την πλεξούδα σύνδεσης.

Συνήθως τοποθετείται στον χώρο της ρεζέρβας η αλλιώς εξωτερικά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου κοντά στην εξάτμιση.

Ναι! Μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ναι ακούγεται ο ήχος στο εσωτερικό, όπως κάθε βελτιωτική εξάτμιση ενός σπορ αυτοκινήτου.

Η Maxhaust εγγυάται για το προϊόν με γραπτή εγγύηση 2 ετών από την ημέρα τοποθέτησης.

Ο μέσος χρόνος τοποθέτησης κυμαίνεται από 5 έως 7 ώρες.