Μεμβράνες Αλλαγής

Χρώματος Αυτοκινήτων

Εξειδίκευση

Η Allstar applies είναι η πληρέστερη εταιρία τοποθέτησης αυτοκόλλητων μεμβρανών στην τεχνική του Car wrapping σε όλη την Ελλάδα ! Στόχος και φιλοσοφία μας, είναι η ποιότητα της εφαρμογής και η μέγιστη αντοχή των υλικών στη διάρκεια του χρόνου.

Μόνο η γνώση και η εμπειρία μπορεί να εγγυηθεί ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με την εφαρμογή και επικόλληση αυτοκόλλητων μεμβρανών σε καθημερινή βάση. Δεν τον κάνουμε σποραδικά, η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες ολικές καλύψεις αυτοκίνητων για πάνω από 10 έτη  σε κάθε τύπο και μοντέλο αυτοκίνητου.

Πριν ρισκάρετε μια τσαπατσούλικη δουλειά μιλήστε με την Allstar applies.

Χώρος

Κάνουμε τα πάντα για να έχουμε έναν φιλικό και οργανωμένο χώρο. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος μας, με επαρκή φωτισμό και ακριβείς θερμοκρασίες, εξοπλισμένος με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, είναι σε θέση να προσφέρει, ότι κάθε λεπτομέρεια θα είναι «ντυμένη» τέλεια.

Χρονική διάρκεια

Για εμάς ο χρόνος δεν είναι η ουσία, αλλά η ποιότητα της εφαρμογής και η μέγιστη αντοχή των υλικών στο χρόνο, σύμφωνα με τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή. Αγωνιζόμαστε συνεχώς για την τελειότητα, με τον κάθε πελάτη να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά τόσο πριν όσο και μετά την επικόλληση.

Η μέση χρονική διάρκεια μιας επαγγελματικής τοποθέτησης κυμαίνεται μεταξύ απο 3 έως 5 εργάσιμές ημέρες, ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκίνητου και την πολυπλοκότητα της μεμβράνης. Στο διάστημα αυτό απαραίτητα, πρέπει να αφαιρεθούν προφυλακτήρες, φανάρια, χερούλια, σήματα, κεραία και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, προκειμένου να εγγυηθούμε πως το τελικό αποτέλεσμα, θα είναι κάτι παραπάνω από το εργοστασιακό.

H ομάδας μας έχει τεράστια εμπειρία στην αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση κάθε είδος και τύπο αυτοκίνητων, φροντίζοντας τα πάντα να γίνονται με υπευθυνότητα εντός του ειδικά διαμορφωμένου χώρου μας, από το αρχικό ως το τελικό στάδιο.

Top πλεονεκτήματα
του Car Wrapping

services_03

Απεριόριστη γκάμα μοναδικών
χρωμάτων και υφών

services_06

Πλήρης ανανέωση της εξωτερικής
εμφάνισης του αυτοκινήτου

services_09

Αναστρέψιμο αποτέλεσμα στο
εργοστασιακό χρώμα όποτε
το επιθυμήσουμε

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Αυτοκινήτων?
Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

Video
Επίδειξης