Μεμβράνες αντηλιακής Προστασίας

απο την LLumar

ΝΑΝΟΚΕΡΑΜΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ

Ανανεώστε το στυλ και την άνεση του οχήματός σας με την την νανοκεραμική μεμβράνη της LLumar® για αντηλιακή προστασία παραθύρων. Αυτή η ανθεκτική μεμβράνη διατίθεται σε ποικιλία αποχρώσεων του ανθρακί (color-stable) που κυμαίνονται από το μαύρο της λιμουζίναςέως το διακριτικό γκρι. Επειδή είναι κατασκευασμένες χωρίς μέταλλα, με την νανοκεραμική δεν υπάρχει καθρέπτισμα ή ανακλαστική εμφάνιση.

Η νανοκεραμική μεμβράνη της LLumar έχει εξαιρετική απόδοση όσον αφορά την προστασία από υψηλές θερμοκρασίες και έχει πολλά πλεονεκτήματα. Σας προστατεύει από το 99% των επιβλαβών ακτίνων UV, σταματά την ενοχλητική αντανάκλαση και βοηθά στην προστασία από τραυματισμούς σε περίπτωση θραύσης των τζαμιών. Ταυτόχρονα, διατηρεί το εσωτερικό του οχήματος πιο δροσερό. Για όλους αυτούς τους λόγους, η LLumar nanoceramic αποτελεί μια έξυπνη επιλογή όταν θέλετε κορυφαία ποιότητα στην αντηλιακή προστασία, αλλά όχι κορυφαίες τιμές.

Θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά όταν επιλέξετε την νανοκεραμική μεμβράνη της LLumar.

Είναι κατασκευασμένο με ισχυρή, νανοκεραμική τεχνολογία δοκιμασμένη στο δρόμο, που εμποδίζει την είσοδο της θερμότητας ακόμα και με τις πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Η απόχρωση IRX και η διάφανη μεμβράνη AIR που εμποδίζουν το υπέρυθρο φως, αποτελούν εξαιρετικές επιλογές αν θέλουμε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της νανοκεραμικής τεχνολογίας.

CN4L9912

SUPERCOOL

Η Supercool είναι μια κορυφαία μεμβράνη αντηλιακής προστασίας παραθύρων που έχει σχεδιαστεί για ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν συμβιβάζονται εύκολα. Όποια απόχρωση κι αν επιλέξετε, δημιουργεί κομψή εμφάνιση που προσθέσει περισσότερη ιδιωτικότητα για εσάς, τους επιβάτες σας και τα προσωπικά σας είδη. Διαθέτει ιδιόκτητη, μη μεταλλική κατασκευή Hybrid-Matrix για μέγιστο επίπεδο προστασίας από τη θερμότητα και άνεσης. Αυτή η premium μεμβράνη εμποδίζει σχεδόν όλες τις ακτίνες UV που προκαλούν ρωγμές και ξεθώριασμα στα ευαίσθητα εσωτερικάφινιρίσματα του οχήματος.

Όταν λέμε ότι τα κάνει όλα, δεν υπερβάλλουμε.

Η ιδιόκτητη κατασκευή Hybrid-Matrix, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη μεμβράνη Supercool, έχει πολλαπλά στρώματα που απορροφούν τη θερμότητα. Αυτά τα στρώματα παγιδεύουν την υπέρυθρη θερμότητα και τη διαχέουν προς τα έξω μέσα από το τζάμι του αυτοκινήτου σας.

Οδηγήστε με σιγουριά μετά την εφαρμογή της μεμβράνης με την απόλυτη κάλυψη    απο τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου .

Διαρκεί όσο οδηγείτε το όχημά σας, ακόμα κι αν αλλάξει ο ιδιοκτήτης.

CN4L9026

Επειδή η Supercool είναι η πιο πολυτελής μεμβράνη μας, δεν κάναμε πίσω σε κανένα από τα χαρακτηριστικά της. Η μεμβράνη αυτή διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης:

• Αποκλείει περισσότερο από το 99% των βλαβερών ακτίνων UV

• Μειώνει την ενοχλητική αντανάκλαση

• Βελτιώνει την ιδιωτικότητά σας στον δρόμο

• Βοηθά στη συγκράτηση των σπασμένων γυαλιών για την ασφάλειά σας

• Είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στις γρατσουνιές

• Διατίθεται σε ευρεία γκάμα αποχρώσεων του ανθρακί (color-stable)

SUPERGLANCE

Η εγγύησή μας για την επένδυσή σας

Θέλετε η κομψή εμφάνιση του οχήματός σας να διαρκέσει, όπως και εμείς. Αυτός είναι ο λόγος που σας παρέχουμε τη μεμβράνη SuperGlance η οποια ειναι κατασκευασμένη  με τέτοιο τρόπο, ώστε να διαρκέσει για χρόνια. Αυτή είναι η καλύτερη κάλυψη που έχει να προσφέρει η LLumar®. Προστατεύει την επένδυση της μεμβράνης και ακολουθεί τον τίτλο του οχήματός σας, ακόμα και εάν αλλάξει ιδιοκτήτη.

CN4L9971

Η SuperGlance είναι μια αξεπέραστη μεμβράνη παραθύρων διαθέσιμη σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων για να σας βοηθήσει να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ απολαμβάνοντας την ιδιωτικότητα που επιθυμείτε. Είναι μια επιλογή σε λογική τιμή και κάθε άλλο παρά βασική. Ως SuperGlance, αυτή η μεμβράνη προσφέρει τα πλεονεκτήματα της οπτικής διαύγειας, της αντοχής στις γρατσουνιές και της προστασίας από περισσότερο από το 99% των επιβλαβών ακτίνων UV.

Σταθερό χρώμα που διαρκεί:

Η μεμβράνη παραθύρων FormulaOne Classic είναι κατασκευασμένη με ανθεκτική κατασκευή βαθιάς βαφής που ενσωματώνει το ανθρακί χρώμα στην πολυεστερική μεμβράνη. Άλλες μάρκες παραλείπουν αυτό το βήμα και εφαρμόζουν τη βαφή μόνο στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι λιγότερο ανθεκτικές και πιθανό να αποχρωματιστούν.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεμβράνες αντηλιακής προστασίας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Επικοινωνία