Μεμβράνες Αντηλιακής Προστασίας Αυτοκινήτων

Εξειδίκευση

Η Αllstar applies δραστηριοποιείται ενεργά στις εφαρμογές αντηλιακών μεμβρανών πάνω από 10 χρόνια και έχουμε αποκτήσει την τεχνογνωσία και εμπειρία που απαιτεί αυτός ο χώρος. Είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε όλες τις κατηγορίες οχημάτων και γυάλινων επιφανειών με άρτιο επαγγελματισμό και άψογο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει κορυφαίες εταιρείες αντηλιακών μεμβρανών στην Ελλάδα, όπως η LLumar και η Xpel, αναλαμβάνοντας και την τοποθέτηση τους. Γι’ αυτό μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες σειρές αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτων, σε ποικιλία χρωμάτων και σκουροτήτων για όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Εξειδίκευση

Η Αllstar applies δραστηριοποιείται ενεργά στις εφαρμογές αντηλιακών μεμβρανών πάνω από 12 χρόνια και έχουμε αποκτήσει την τεχνογνωσία και εμπειρία που απαιτεί αυτός ο χώρος. Είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε όλες τις κατηγορίες οχημάτων και γυάλινων επιφανειών με άρτιο επαγγελματισμό και άψογο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει κορυφαίες εταιρείες αντηλιακών μεμβρανών στην Ελλάδα, όπως η LLumar και η Xpel, αναλαμβάνοντας και την τοποθέτηση τους. Γι’ αυτό μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες σειρές αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτων, σε ποικιλία χρωμάτων και σκουροτήτων για όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Before After

Εφαρμογή

Οι μεμβράνες αντηλιακής προστασίας τοποθετούνται στα κρύσταλλα του οχήματος (παρμπρίζ, μπροστινά και πίσω παράθυρα) και σας χαρίζουν μοναδικά πλεονεκτήματα. Γι’ αυτό είναι η Νο 1 υπηρεσία που μας ζητούν οι οδηγοί, και εμείς είμαστε περήφανα η πρώτη επιλογή για την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε πάνω από 700 οχήματα ετησίως!

Στον χώρο μας έχετε την ευκαιρία να δείτε δειγματολόγια με τη μεγαλύτερη ποικιλία αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο οχήματος (επιβατικό, επαγγελματικό, SUV), ώστε να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας περίπτωση.

Εγγύηση Μεμβρανών

Κάθε τοποθέτηση από την Allstar applies γίνεται με επαγγελματισμό, συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες σας. Τα υλικά που τοποθετούμε συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση εφ’ όρου ζωής (για διατήρηση του χρώματος, της κολλητικότητας και ενάντια στο ξεθώριασμα) και βεβαίωση τοποθέτησης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΚΤΕΟ και την ελληνική νομοθεσία.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Αντηλιακής Προστασίας Αυτοκινήτων;
Μιλήστε μαζί μας!

Εγγύηση μεμβρανών

Με μια μόνο μεμβράνη, συνδυάζετε τη μέγιστη προστασία του εργοστασιακού χρώματος, μια μοναδική εξωτερική εμφάνιση, και τη διατήρηση της μεταπωλητικής αξίας του αυτοκινήτου σας, ενώ μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στις διαφανές μεμβράνες ή μια από τις χρωματικές επιλογές!

Η μεμβάνη Ppf ειναι διαθέσιμη σε nardo gray, black, red, blue και white.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Προστασίας Χρώματος;
Μιλήστε μαζί μας!

WE ONLY WORK WITH THE BEST

Video Επίδειξης

Top Project μας
στις Αντηλιακές Αυτοκινήτων

Top πλεονεκτήματα Μεμβρανών Αντηλιακής Προστασίας

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Απόλυτη προστασία από τη βλαβερή υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UV έως και 99%, η οποία ευθύνεται για τον καρκίνο του δέρματος, την πρόωρη γήρανση και τις βλάβες των κυττάρων του δέρματος.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Σημαντική προστασία του εσωτερικού του οχήματος ενάντια στο ξεθώριασμα και την πρόωρη φθορά του, διατηρώντας παράλληλα χαμηλή την εσωτερική θερμοκρασία του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Αισθητή μείωση της αντηλιάς από το ορατό φως και εξοικονόμηση ενέργειας λόγω μειωμένης χρήσης του κλιματιστικού.

ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης του αυτοκινήτου προσδίδοντας κύρος και ιδιωτικότητα.