Μεμβράνες Αντηλιακής Προστασίας
Αυτοκινήτων

Εξειδίκευση

Η Αllstar applies δραστηριοποιείται ενεργά στις εφαρμογές αντηλιακών μεμβρανών πάνω από 10 χρόνια και έχουμε αποκτήσει την τεχνογνωσία και εμπειρία που απαιτεί αυτός ο χώρος. Είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε όλες τις κατηγορίες οχημάτων και γυάλινων επιφανειών με άρτιο επαγγελματισμό και άψογο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει κορυφαίες εταιρείες αντηλιακών μεμβρανών στην Ελλάδα, όπως η LLumar και η Xpel, αναλαμβάνοντας και την τοποθέτηση τους. Γι’ αυτό μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες σειρές αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτων, σε ποικιλία χρωμάτων και σκουροτήτων για όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Εφαρμογή

Είμαστε η πρώτη επιλογή για την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε πάνω από 700 οχήματα ετησίως!

Στον χώρο μας έχετε την ευκαιρία να δείτε δειγματολόγια με τη μεγαλύτερη ποικιλία αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο οχήματος (επιβατικό, επαγγελματικό, SUV), ώστε να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας περίπτωση.

Εγγύηση μεμβρανών

Κάθε τοποθέτηση από την Allstar applies συνοδεύεται με γραπτή εγγύηση εφ’ όρου ζωής (για διατήρηση χρώματος, κολλητικότητας και ενάντια στο ξεθώριασμα) και βεβαίωση τοποθέτησης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΚΤΕΟ και την ελληνική νομοθεσία.

 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Αντηλιακής Προστασίας Αυτοκινήτων;

Μιλήστε μαζί μας!

WE ONLY WORK WITH THE BEST

Πριν & Μετα
Showcase

  • Before-No Tint - With Tint
    After-No Tint - With Tint
    Before No Tint - With Tint After

Top πλεονεκτήματα
Αντηλιακών Μεμβρανών

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Απόλυτη προστασία από τη βλαβερή υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UV έως και 99%, η οποία ευθύνεται για τον καρκίνο του δέρματος, την πρόωρη γήρανση και τις βλάβες των κυττάρων του δέρματος.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Σημαντική προστασία του εσωτερικού του οχήματος ενάντια στο ξεθώριασμα και την πρόωρη φθορά του, διατηρώντας παράλληλα χαμηλή την εσωτερική θερμοκρασία του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Αισθητή μείωση της αντηλιάς από το ορατό φως και εξοικονόμηση ενέργειας λόγω μειωμένης χρήσης του κλιματιστικού.

ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης του αυτοκινήτου προσδίδοντας κύρος και ιδιωτικότητα.

Top project
Μεμβρανών Αντηλιακής Προστασίας