Μεμβράνες Αντηλιακής Προστασίας
Αυτοκινήτων

Η Allstar applies δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο των αντηλιακών μεμβρανών τα τελευταία 10 έτη. Στο διάστημα αυτό έχουμε αποκτήσει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία να εφαρμόσουμε αντηλιακές μεμβράνες σε κάθε είδους όχημα η γυάλινη επιφάνεια μας ζητηθεί με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και τοποθετεί σε όλη την Ελλάδα την κορυφαία ποιότητα αντηλιακών μεμβρανών LLumar, η οποία προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτων, σε μια ποικιλία χρωμάτων και σκουρότητας, προκειμένου να ικανοποιήσει την κάθε σας ανάγκη.

Εγκατάσταση

 Πάνω από 600 οχήματα παντός τύπου, μας επιλέγουν κάθε χρόνο για την τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών !

Μέσα από δειγματολόγια αντηλιακών μεμβρανών παντός τύπου, στο χώρο μας θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αυτοκινήτου επιβατικό, επαγγελματικό ή SUV που να ταιριάζει στις ανάγκες και την αισθητική σας.

 

Εγγύηση μεμβρανών

Όλες μας οι τοποθετήσεις συνοδεύονται από γραπτές εγγυήσεις εφόρου ζωής (διατήρηση χρώματος, ενάντια στο ξεθώριασμα & κολλητικότητας ) και βεβαίωση τοποθέτησης, για να είστε σίγουροι ότι είναι σύμφωνες με τις προδιάγραφες ΚΤΕΟ και της απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας. Η εταιρία μας προσφέρει τοποθετήσεις υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Αντηλιακής Προστασίας Αυτοκινήτων?
Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

Πριν & Μετα
Showcase

  • Before-No Tint - With Tint
    After-No Tint - With Tint
    Before No Tint - With Tint After

Top πλεονεκτήματα
Αντηλιακών Μεμβρανών

Απόλυτη προστασία από την υπεριώδη (βλαβερή) UV ακτινοβολία του ηλίου έως και 99% η οποία και ευθύνεται για τον καρκίνο του δέρματος, πρόωρη γήρανση και βλάβες των κυττάρων του δέρματος.

Προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και την πρόωρη γήρανση στο εσωτερικό του αυτοκίνητου, διατηρώντας το εσωτερικό δροσερό.

Αισθητή μείωση της αντηλιάς του ορατού φωτός. Οικονομία λόγω μειωμένης χρήσης του κλιματιστικού

Αισθητή βελτίωση της εμφάνισης του αυτοκίνητου προσθέτοντας κύρος και διακριτικότητα.

Top project
Μεμβρανών Αντηλιακής Προστασίας