Μεμβράνες Αντηλιακής Προστασίας
Αυτοκινήτων

Προστατέψτε τον εαυτό σας, τα παιδιά σας αλλά και το αυτοκίνητό σας, από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας με τις καλύτερες αντηλιακές μεμβράνες από την Allstar Applies !

Τοποθέτηση

Όλες μας οι τοποθετήσεις γίνονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε για την κάθε τοποθέτηση την τέλεια εφαρμογή και φινίρισμα, με όσο το δυνατόν λιγότερη σκόνη. Μέσα από δειγματολόγια αλλά και τοποθετημένα αυτοκίνητα, στο χώρο μας θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αυτοκινήτου επιβατικό, επαγγελματικό ή SUV που να ταιριάζει στις ανάγκες και την αισθητική σας.

Πάνω από 300 οχήματα παντός τύπου, μας επιλέγουν κάθε χρόνο για την τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών !

Εγγύηση μεμβρανών

Όλες μας οι τοποθετήσεις συνοδεύονται από γραπτές εγγυήσεις εφόρου ζωής (διατήρηση χρώματος, ενάντια στο ξεθώριασμα & κολλητικότητας ) και βεβαίωση τοποθέτησης, για να είστε σίγουροι ότι είναι σύμφωνες με τις προδιάγραφες ΚΤΕΟ και της απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας.

Είτε θέλετε να περάσετε αντηλιακές μεμβράνες για λόγους αισθητικής είτε για πρακτικούς λογούς, η Allstar applies προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Αντηλιακής Προστασίας Αυτοκινήτων?
Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

Πριν & Μετα
Showcase

  • Before-No Tint - With Tint
    After-No Tint - With Tint
    Before No Tint - With Tint After

Top πλεονεκτήματα
Αντηλιακών Μεμβρανών

Απόλυτη προστασία από την υπεριώδη (βλαβερή) UV ακτινοβολία του ηλίου έως και 99% η οποία και ευθύνεται για τον καρκίνο του δέρματος, πρόωρη γήρανση και βλάβες των κυττάρων του δέρματος.

Προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και την πρόωρη γήρανση στο εσωτερικό του αυτοκίνητου, διατηρώντας το εσωτερικό δροσερό.

Αισθητή μείωση της αντηλιάς του ορατού φωτός. Οικονομία λόγω μειωμένης χρήσης του κλιματιστικού

Αισθητή βελτίωση της εμφάνισης του αυτοκίνητου προσθέτοντας κύρος και διακριτικότητα.

Top project
Μεμβρανών Αντηλιακής Προστασίας