Interior Wrapping

FORGED CARBON

Η χρήση συνθετικών υλών και επενδύσεων με φθηνή επεξεργασία στα εσωτερικά μέρη πολλών οχημάτων είναι συχνή. Εξίσου συχνή είναι και η φθορά τους και το ξεθώριασμα των πλαστικών τους με την πάροδο του χρόνου.

Η Allstar applies διαθέτει την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση για να δώσει νέα πνοή στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Με την εφαρμογή ειδικών μεμβρανών μπορούμε ταυτόχρονα να το προστατεύσουμε και να αλλάξουμε ριζικά την εμφάνισή του.  Η μέγιστη δυνατή αντοχή των υλικών ανέρχεται στα 10 χρόνια και υπάρχει δυνατότητα αφαίρεσής τους όποτε το επιθυμήσετε.

Οι αγαπημένες επιλογές των πελατών μας είναι οι μεμβράνες τύπου Carbon (σε gloss, matte ή ανάγλυφο), Βrushed Αλουμίνιο (black, silver κ.ά.) και οι υφές Alcantara. Προτού επιλέξετε τη μεμβράνη που θα «ντύσει» το όχημά σας, προτείνουμε να επισκεφθείτε τον χώρο μας για να δείτε τα διαθέσιμα υλικά και να νιώσετε τις υφές τους.

MATRIX

Μεμβράνες Alcantara εσωτερικής & εξωτερικής επένδυσης αυτοκινήτου

H Allstar applies έρχεται να δώσει νέα πνοή στα εσωτερικά του αυτοκίνητου σας με ένα νέο hi-end καινοτόμο υλικό τύπου αλκανταρα βινυλίου που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των εσωτερικών επενδύσεων των αυτοκίνητων και όχι μόνο.

Το αυτοκόλλητο alcantara είναι ένα συνθετικό υλικό εξαιρετικό σε αντοχές που ανταγωνίζεται πλήρως το γνήσιο δέρμα. Έχει εξαιρετικά ευχάριστη υφή και βελούδινη όψη απογειώνοντας την αίσθηση της ποιότητας και πολυτέλειας σε οποία εσωτερικό και αν τοποθετείται.

Σημεία επαφής όπως ταμπλό – τιμόνι – πλαστικά μέρη – ουρανός, αλλά και σαγρέ επιφάνειες, μπορούν να επενδυθούν γρήγορα και οικονομικά με βινύλιο τύπου alcantara.

Η χρήση των μεμβρανών alcantara διευρύνεται τόσο σε εσωτερικά μέρη οχημάτων και φορτηγών όσο και σε εσωτερικά σκαφών, καθώς για διακοσμητικούς και αρχιτεκτονικούς λόγους, σε εσωτερικά και εξωτερικά μέρη.

Επιλέξτε ανάμεσα σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις και δώστε μια βελούδινη υφή στο σημείο που θέλετε με την υπογραφή της Allstar applies.

DARK GRAY ALCANTARA

Mεμβάνες Αλκαντάρα

Η Allstar applies σας συστήνει το πιο καινοτόμο ποιοτικό υλικό που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα των επενδύσεων οχημάτων και χώρων παντός τύπου:

την αλκαντάρα βινυλίου.

Οι μεμβράνες Alcantara καλύπτουν με επιτυχία τόσο τα σαγρέ όσο και τα πλαστικά τμήματα στο εσωτερικό οχημάτων, φορτηγών, σκαφών (ταμπλό, τιμόνι, ουρανός). Η εφαρμογή του βινυλίου τύπου Alcantara συναντάται επίσης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για διακοσμητική και αρχιτεκτονική χρήση.

Ως απόλυτος ανταγωνιστής του γνήσιου δέρματος, το αυτοκόλλητο Alcantara παρουσιάζει εξαιρετική ανθεκτικότητα, ευχάριστη υφή και βελούδινη όψη που αναβαθμίζει αισθητικά και ποιοτικά το περιβάλλον στο οποίο εφαρμόζεται.

Επιπρόσθετα είναι πολύ ανθεκτικόελαφρύ  και επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει σωστά.

Μάλιστα η χρήση του διευρύνεται και σε άλλες βιομηχανίες πέραν του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα των σκαφών, της ένδυσης και των ηλεκτρονικών συσκευών.

Δείτε τις μεμβράνες alcantara στο e-shop μας
ή περάστε από το φυσικό μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη
για να μάθετε περισσότερα!

Έχει εξαιρετικά ευχάριστα υφή γι’ αυτό και την ιδιότητα να απογειώνει την αίσθηση απτής ποιότητας και πολυτέλειας σε όποιο εσωτερικό κι εάν τοποθετείται. Συνήθως ντύνει τα σημεία επαφής, δηλαδή το τιμόνι, τα καθίσματα, το λεβιέ, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που αποτελεί ολόκληρη την επένδυση του «ουρανού».

Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις 8 διαφορετικές αποχρώσεις μεμβρανών Alcantara που είναι διαθέσιμες στο κατάστημα της Allstar applies στη Θεσσαλονίκη.

Θέλετε να βρείτε όλα τα προϊόντα σχετικά με τις μεμβράνες εσωτερικών επενδύσεων;
Μπορείτε να τα δείτε στο νέο μας eShop!

Top Πλεονεκτήματα για τις
Μεμβράνες Εσωτερικών Επενδύσεων

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Η πολυετής εμπειρία των τεχνικών μας στις εφαρμογές μεμβρανών εξασφαλίζει άριστο αποτέλεσμα ακόμα και στα πιο απαιτητικά project.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Επιλέγουμε μόνο υψηλής ποιότητας υλικά γιατί σεβόμαστε τη δουλειά μας, τους πελάτες μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος με τον κατάλληλο φωτισμό και τη θερμοκρασία που απαιτείται για το είδος της δουλειάς μας. Είναι εύκολα προσβάσιμος και διαθέτει χώρο στάθμευσης για επισκέπτες.

ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ

Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών μας και θα αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου.