Μεμβράνες

Εσωτερικών Επενδύσεων

Στο εσωτερικό πολλών οχημάτων, επικρατούν συνθετικές ύλες και επενδύσεις με φθηνή επεξεργασία που κυμαίνονται στο κατώτερο εύρος τιμών με αποτέλεσμα το ξεθώριασμα των πλαστικών με το πέρασμα του χρόνου, να είναι σίγουρο και απολύτως φυσιολογικό.

Η Allstar applies χάρη στη τεχνογνωσία που διαθέτει, έρχεται να δώσει νέα πνοή στα εσωτερικά του αυτοκίνητου σας , που θα αλλάξουν ριζικά την εμφάνιση και ταυτόχρονα θα τα προστατέψουν.

Μεμβράνες τύπου carbon (gloss-matte-ανάγλυφο ) brushed αλουμίνιο (black - silver κ.α) και υφές αλκανταρα είναι οι πιο συνηθισμένες επιλογές και άμεσα διαθέσιμες στο κατάστημα μας

Οι μεμβράνες στα εσωτερικά μέρη έχουν μέγιστες αντοχές έως και 10 έτη, με δυνατότητα αφαίρεσης οπότε το επιθυμήσουμε.

Μεμβράνες

Alcantara εσωτερικής & εξωτερικής επένδυσης αυτοκινήτου

H Allstar applies έρχεται να δώσει νέα πνοή στα εσωτερικά του αυτοκίνητου σας με ένα νέο hi-end καινοτόμο υλικό τύπου αλκανταρα βινυλίου που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των εσωτερικών επενδύσεων των αυτοκίνητων και όχι μόνο.

Το αυτοκόλλητο alcantara είναι ένα συνθετικό υλικό εξαιρετικό σε αντοχές που ανταγωνίζεται πλήρως το γνήσιο δέρμα. Έχει εξαιρετικά ευχάριστη υφή και βελούδινη όψη απογειώνοντας την αίσθηση της ποιότητας και πολυτέλειας σε οποία εσωτερικό και αν τοποθετείται.
Πλέον σημεία επαφής όπως ταμπλό - τιμόνι - πλαστικά μέρη - ουρανός αλλά και σαγρέ σημεία μπορούν να επενδυθούν γρήγορα και οικονομικά με βινύλιο τύπου alcantara.

Η χρήση των μεμβρανών alcantara διευρύνεται τόσο σε εσωτερικά μέρη οχημάτων και φορτηγών όσο και σε εσωτερικά σκαφών, καθώς για διακοσμητικούς και αρχιτεκτονικούς λογούς τόσο σε εσωτερικά όσο και σε εξωτερικά μέρη.
Επιλέξτε ανάμεσα σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις και δώστε μια βελούδινη υφή στο σημείο που θέλετε με την υπογραφή της Allstar applies.

Δείτε τις νέες μεμβράνες alcantara στο νέο μας Smart Project, επισκεφθείτε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα ή ελάτε μια βόλτα από το φυσικό μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για να μάθετε περισσότερα!

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Εσωτερικών Επενδύσεων?
Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

Top project
Μεμβράνες Alcantara