Μεμβράνες Προστασίας

Θέλετε να δώσετε στα φανάρια του αυτοκινήτου σας την προστασία που τους αξίζει και ταυτόχρονα, μια ανανεωμένη εμφάνιση; Εάν η απάντηση είναι ΝΑΙ, τότε οι μεμβράνες προστασίας φαναριών της Allstar applies, είναι αυτό που ψάχνετε.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρία SKYFOL στον χώρο των μεμβρανών προστασίας χρώματος διαθέτει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων PPF. Ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της SKYFOL στην Ελλάδα, η Allstar applies σας εξασφαλίζει άμεση διαθεσιμότητα σε μεγάλο εύρος χρωμάτων στις καλύτερες τιμές

cls calipers no logo-14

Οι ειδικοί στις μεμβράνες προστασίας

Η Allstar applies χρησιμοποιεί και τοποθετεί τις κορυφαίες προστατευτικές μεμβράνες φαναριώντης αγοράς, οι οποίες προστατεύουν αποτελεσματικά τα φανάρια από την ηλιακή ακτινοβολία και από άλλους εξωγενείς παράγοντες, όπως πετραδάκια, χαλίκια, χημικές καταπονήσεις και φθορές.

Πρόκειται για ειδικές μεμβράνες προστασίας φαναριών αυτοκίνητου, οι οποίες τοποθετούνται απευθείας πάνω από το φανάρι, χωρίς να χρειάζεται η αποξήλωση των φαναριών. Ο χρόνοςτοποθέτησής τους κυμαίνεται περίπου στη μία ώρα ανά ζευγάρι, αρκεί να μην πρόκειται γιαθαμπωμένα ή χτυπημένα φανάρια. Προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια ώστε να σας χαρίσουμε την απολυτή προστασία για αρκετά χρόνια.

Ιδιότητες

Οι μεμβράνες προστασίας φαναριών Skyfol PPF Shadow είναι ενισχυμένα φιλμ προστασίας χρώματος που μπορούν να αλλάξουν το χρώμα των φαναριών σας. Εκτός από τη νέα εμφάνισηπου δίνουν στο αμάξι σας, παρέχουν επαρκή προστασία από το κιτρίνισμα που προκαλεί η UV-ακτινοβολία, από περιττώματα πουλιών, λιπαντικά του δρόμου, από τον καπνό και τη ρύπανση.

Χάρη στις εξαιρετικές τους ιδιότητες, προστατεύουν τους προβολείς από ρωγμές, γρατσουνιές και βούρτσες πλυσίματος αυτοκινήτων. Έχουν την ιδιότητα «αυτό-θεραπείας» (self-healing), δηλαδήοι μικρο-εκδορές εξαφανίζονται από την επιφάνειά τους σε λίγα δευτερόλεπτα, σαν να μην έγιναν.

Όπως με όλες τις μεμβράνες, έτσι και εδώ, έχουμε ένα πλήρως αναστρέψιμο αποτέλεσμα. Αυτόσημαίνει ότι οπότε το επιθυμήσουμε, η μεμβράνη αφαιρείται εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα κόλλας, και το φανάρι παραμένει σαν καινούργιο, χωρίς σημάδια ή φθορές.

AVENTADOR SITE PPF HEADLIGHT
SITE BOOK SKYFOL

Γκάμα χρωμάτων

Το PPF Shadow 30 είναι σκούρο γκρι, το PPF Shadow 50 είναι μεσαίο γκρι και το PPF Shadow 70 είναι ανοιχτό γκρι. Τέλος, υπάρχει και η best-seller μεμβράνη προστασίας φαναριών σε διάφανο-clear.

Χάρη στις εξαιρετικές υδατο-απωθητικές τους ιδιότητες, είναι πολύ εύκολο να καθαριστούν με ήπια καθαριστικά.

  • Skyfol PPF Shadow Clear
  • Skyfol PPF Shadow 30% Dark grey
  • Skyfol PPF Shadow 50% Mid grey
  • Skyfol PPF Shadow 70% Light Grey

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Προστασίας Φαναριών;

Μιλήστε μαζί μας!

Θέλετε να βρείτε όλα τα προϊόντα σχετικά με τις μεμβράνες φαναριών;
Μπορείτε να τα δείτε στο νέο μας eShop!

Video
Showcase

Top πλεονεκτήματα
Μεμβρανών Προστασίας

services_03

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Εντυπωσιακή γυαλιστερή εμφάνιση & όψη.

services_06

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πλήρης προστασία από πετραδάκια, ακτινοβολία UV, θαμπώματα και κιτρινίλες από την καθημερινή φθορά.

services_09

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Εύκολος και γρήγορος καθαρισμός με ήπια καθαριστικά.

shield-icon-circle

ΑΝΤΟΧΗ

Αυτο-θεραπευτικές ιδιότητες μεμβράνης & αδιάβροχη επίστρωση για μέγιστη ανθεκτικότητα στον χρόνο.

admin-ajax copy

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύονται από εγγύηση υλικού άνω των 5 ετών.