Μεμβράνες Φαναριων

Δημιουργήστε μια μοναδική εμφάνιση που να ταιριάζει στο χαρακτήρα σας και προσθέστε στα φανάρια σας, μεμβράνες φαναριών αλλαγής χρώματος που θα σας δώσουν  την εμφάνιση και το στυλ που επιθυμείτε!

H Allstar applies αναλαμβάνει την διανομή και τοποθέτηση μεμβρανών ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της κορυφαίας Αμερικάνικης εταιρίας Luxe Light Wrap ™ έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μεμβρανών για φανάρια παγκοσμίως.

Υπάρχουν τρεις αποχρώσεις του Luxe LightWrap ™(ανοιχτό - μεσαίο - σκούρο)  που διατίθενται σε δύο φινιρίσματα, GLOSS και STEALTH με την ίδια μετάδοση φωτός και στις δυο κατηγορίες.

Οι συγκεκριμένες μεμβράνες φαναριών σε αντίθεση με τα ανταγωνιστικά τους προϊόντα είναι κατάλληλα για εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με εξαιρετική προσαρμοστικότητα και πρόσφυση, για χρήση σε ομαλές ή κουρμπαριστές επιφάνειες όπως φανάρια, φώτα οροφής, προβολάκια, chrome σημεία, fairing μηχανών, τζάμια σκαφών, ακόμη και πλαστικά τζάμια η μέρη από γυαλί.

Οι μεμβράνες φαναριών της Luxe LightWrap ™ έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον επαγγελματία προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή προσαρμοστικότητα και ταχύτητα εγκατάστασης. Η πραγματική κατασκευή χύτευσης με τεχνολογία bubble free, σημαίνει εξαιρετική ανθεκτικότητα και πολύ ελάχιστη συρρίκνωση, που σημαίνει ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε τις συγκεκριμένες μεμβράνες ακόμη και στα πιο πολύπλοκα φανάρια άφοβα και πολύ γρήγορα

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Φαναριών? Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας πατώντας το παρακάτω κουμπί!

Πριν & Μετά
Showcase

  • Before-Φαναρια-Πριν-Μετα
    After-Φαναρια-Πριν-Μετα
    Πριν Φαναρια-Πριν-Μετα Μετά