Μεμβράνες Φαναριων

Για εμφάνιση & στυλ

Προσθέστε στα φανάρια σας, μεμβράνες φαναριών αλλαγής χρώματος που θα σας δώσουν την εμφάνιση και το στυλ που επιθυμείτε !

Με τρεις διαθέσιμες αποχρώσεις φιμε ζελατίνας για φανάρια, διαλέξτε ανάμεσα σε Smoke, Gunsmoke και Charcoal αλλά και σε άλλες χρωματιστές αποχρώσεις και δημιουργήσετε μια μοναδική και “επιθετική” εμφάνιση που να ταιριάζει στο χαρακτήρα σας

Για προστασία

Η Allstar applies εφαρμόζει τις κορυφαίες προστατευτικές μεμβράνες φαναριών, που όχι μόνο προστατεύουν τα φανάρια από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ηλίου, αλλά και από άλλους εξωγενείς παράγοντες, όπως πετραδάκια, χαλίκια και άλλες χημικές καταπονήσεις και φθορές.
Πρόκειται για μια ειδική διάφανη μεμβράνη η οποία τοποθετείται απευθείας πάνω από το φανάρι χωρίς να βγαίνει, με αποτέλεσμα να χαρίζει την απολυτή προστασία προσθέτοντας ταυτόχρονα και ακόμη πιο μεγάλη γυαλάδα.
Σαν χρόνο τοποθέτησης, χρειαζόμαστε περίπου μια ώρα τοποθέτησης ανά ζευγάρι, αρκεί το φανάρι να μην είναι θαμπωμένο η χτυπημένο έτσι ώστε να σας χαρίσουμε την απολυτή προστασία για χρόνια.
Όπως με όλες τις μεμβράνες έτσι και εδώ έχουμε αναστρέψιμο αποτέλεσμα, αυτό σημαίνει ότι όποτε το επιθυμήσουμε η μεμβράνη αφαιρείται εύκολα και γρήγορα χωρίς υπολείμματα κόλλας, παραμένοντας το φανάρι σαν καινούργιο χωρίς σημάδια ή φθορές

Πριν & Μετά
Showcase

  • Before-Φαναρια-Πριν-Μετα
    After-Φαναρια-Πριν-Μετα
    Πριν Φαναρια-Πριν-Μετα Μετά

Top project
Μεμβρανών Φαναριών