Μεμβράνες Μηχανών
Moto Wrapping

Before After

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσετε στη μηχανή σας το στυλ που της αξίζει!

Η Allstar applies κατέχει τον τίτλο της κορυφαίας εταιρίας στην τοποθέτηση αυτοκόλλητων μεμβρανών στην Ελλάδα, και αυτό οφείλεται: στην υψηλή ποιότητα των υλικών μας & στην άψογη εφαρμογή τους.

Έχουμε πραγματοποιήσει με επιτυχία εκατοντάδες ολικές καλύψεις μηχανών εδώ και πάνω από 10 χρόνια και μετράμε εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά κάθε τύπο και μοντέλο οχήματος, και είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ένα επαγγελματικό «ντύσιμο».

Η ολική μεταμόρφωση μιας μηχανής είναι πλέον εφικτή, με μεμβράνες αλλαγής χρώματος σε απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, σχεδίων και υφών, με υλικά υψηλής αισθητικής και ποιότητας και την υπογραφή της Allstarapplies.

Ο πιο εύκολο τρόπος για να προστατεύσετε τα εκτεθειμένα μέρη της μηχανής σας!

Το αγαπημένο PPF ή αλλιώς η διάφανη μεμβράνη προστασίας, διαρκεί χρόνια και θωρακίζει το εργοστασιακό χρώμα από την καθημερινή φθορά, τα χημικά, τις γρατζουνιές, τα πετραδάκια, τα χτυπήματα και άλλα στοιχεία του περιβάλλοντα χώρου. Είναι ο καλύτερος φίλος της μηχανής και του οδηγού της!

Σας βοηθάμε να ξεχωρίσετε!

Για τους πιο δημιουργικούς και τολμηρούς, παρέχουμε υπηρεσίες σχεδίασης που προσαρμόζονται στις ανάγκες, τα γούστα και το όχημά σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τη δική μας συλλογή custom σχεδίων ή να σχεδιάσουμε μαζί σας το σχέδιο που είδατε, φαντάζεστε ή σας εκφράζει. Με την Allstar applies οι δυνατότητες είναι άπειρες και το αποτέλεσμα μοναδικό!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Μηχανών;
Μιλήστε μαζί μας!

Video Επίδειξης

Top Project μας
στο Moto Wrapping

Yamaha – TDM 900

ΤΩΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ Satin Black ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ -Chassis : Black Matt -Custom TDM Decals -Headlights : Skyfol Shadow 70 PPF

Top Πλεονεκτήματα του Moto Wrapping

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Μια ολική αλλαγή χρώματος ολοκληρώνεται εντός μιας εβδομάδας, ενώ μεμονωμένα μέρη μπορούν να ολοκληρωθούν σε μόλις 1-2 ώρες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Δεν χρειάζεται συντήρηση. Οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολο να καθαριστούν και να διατηρηθούν σε σύγκριση με το χρώμα.

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ότι μπαίνει, πρέπει να βγαίνει. Μια αφαίρεση μεμβράνης αλλαγής χρώματος, ολοκληρώνεται σε 6-8 ώρες χωρίς να αφήνει ίχνη κόλλας και χωρίς να φθαρεί το εργοστασιακό χρώμα.