Μεμβράνες Μηχανών
Moto Wrapping

Before After

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσετε στη μηχανή σας το στυλ που της αξίζει!

Ολική μεταμόρφωση με μεμβράνες αλλαγής χρώματος σε απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, σχεδίων και υφών, με υλικά υψηλής αισθητικής και ποιότητας και την υπογραφή της Allstarapplies.

Ο πιο εύκολο τρόπος για να προστατεύσετε τα εκτεθειμένα μέρη της μηχανής σας!

Διάφανη μεμβράνη προστασίας που διαρκεί χρόνια και θωρακίζει το εργοστασιακό χρώμα από την καθημερινή φθορά, τα χημικά, τις γρατζουνιές, τα πετραδάκια, τα χτυπήματα και άλλα στοιχεία του περιβάλλοντα χώρου.

Σας βοηθάμε να ξεχωρίσετε!

Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδίασης που προσαρμόζονται στις ανάγκες, τα γούστα και το όχημά σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τη δική μας συλλογή custom σχεδίων ή να σχεδιάσουμε μαζί σας το σχέδιο που είδατε, φαντάζεστε ή σας εκφράζει!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Μηχανών;
Μιλήστε μαζί μας!

Top project μας
στο Moto Wrapping

Video Επίδειξης

Top Πλεονεκτήματα του Moto Wrapping

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Μια ολική αλλαγή χρώματος ολοκληρώνεται εντός μιας εβδομάδας, ενώ μεμονωμένα μέρη μπορούν να ολοκληρωθούν σε μόλις 1-2 ώρες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Δεν χρειάζεται συντήρηση. Οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολο να καθαριστούν και να διατηρηθούν σε σύγκριση με το χρώμα.

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ότι μπαίνει, πρέπει να βγαίνει. Μια αφαίρεση μεμβράνης αλλαγής χρώματος, ολοκληρώνεται σε 6-8 ώρες χωρίς να αφήνει ίχνη κόλλας και χωρίς να φθαρεί το εργοστασιακό χρώμα.