Μεμβράνες Προστασίας

Χρώματος

Δώστε στο όχημά σας την αξία που του αξίζει με μεμβράνες προστασίας χρώματος αυτοκινήτων από την Allstar applies !

Τι είναι οι μεμβράνες προστασίας χρώματος;

Πρόκειται για ένα διάφανο φιλμ πολυουρεθάνης που εφαρμόζετε κυρίως στα ευαίσθητα και πιο εκτεθειμένα μέρη ενός οχήματος, προστατεύοντας τα από γρατζουνιές, χτυπήματα πετραδάκια, επαφές από κλαδιά, κολονάκια και αλλά στοιχεία του περιβάλλοντος που κατά καιρούς προκύπτουν.

Λειτουργώντας σαν ένα «φράγμα» εναντίον των κίνδυνων και των καθημερινών τριβών που σας περιμένουν στο δρόμο και χαρακτηρίζονται για την μεγάλη τους ανθεκτικότητα και την υψηλή τους αντοχή στις χημικές καταπονήσεις, θωρακίζοντας πλήρως και προσφέροντας  μακροχρόνια προστασία στο σημείο που θα τοποθετηθεί.

Επίσης παρέχει μεγάλη προστασία “κόντρα στον ήλιο” και τις υπεριώδεις  ακτινοβολίες, χάρη στην ειδική επίστρωση νανο-τεχνολογίας που έχει το υλικό. Η μεμβράνη προστασίας χρώματος είναι εντελώς διάφανη μεμβράνη και δεν αλλάζει το χρώμα της επιφάνειας που τοποθετείται, λειτουργώντας  ως ένα αόρατο στρώμα πάνω από το εργοστασιακό χρώμα.

Εξασφαλίστε την μέγιστη προστασία στο εργοστασιακό χρώμα του αυτοκινήτου σας και χαρίστε μία μοναδική εμφάνιση διατηρώντας παράλληλα και την μεταπωλητική του αξία.

Προστατέψτε την επένδυσή σας

Οι μεμβράνες προστασίας χρώματος αυτοκινήτων, μπορουν να τοποθετηθουν σε ολόκληρες τις επιφάνειες ενός αυτοκινήτου η σε επιλεγμένα σημεία αναλόγως το σημείο που θέλει ο κάτοχος να προστατέψει.

Εδώ και χρόνια τοποθετούνται σε αγωνιστικά οχήματα και μηχανές, σκάφοι, ποδήλατα, ανθρακονηματα και σε οποιαδήποτε μεταλλική η πλαστική επιφάνεια ανεξαρτήτου μεγέθους, προσφέροντας την μέγιστη θωράκιση και προστασία στο επιθυμητό σημείο που θα επιλέξετε !

Στην εταιρία μας, κρατάμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και εφαρμογής σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό, την κοπή και την τοποθέτηση.  υλικά που χρησιμοποιούμε, τόσο πριν όσο και μετά την τοποθέτηση με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Όλες οι εφαρμογές μας υποστηρίζονται από εκτεταμένες εγγυήσεις υλικών !

Η υπόσχεσή μας

Σας υποσχόμαστε ότι οι εκπαιδευμένοι εφαρμοστές μας, όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε σε ποια σημεία του οχήματος σας θα πρέπει να τοποθετήσετε μεμβράνες προστασίας χρώματος, αλλά θα σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και άψογη εφαρμογή με τέλεια φινιρίσματα !

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Προστασίας Χρώματος?
Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας μας πατώντας το παρακάτω κουμπί!


Επικοινωνία

Top πλεονεκτήματα
Μεμβρανών Προστασίας Χρώματος

shield-icon

Πλήρης θωράκιση του εργοστασιακού χρώματος προστατεύοντας το από καθημερινές τριβές, πετραδάκια και άλλες χημικές καταπονήσεις

services_09

Αναστρέψιμο αποτέλεσμα όποτε το επιθυμήσουμε με μέγιστο όφελος της εργοστασιακής αξίας του αυτοκινήτου σε περίπτωση μεταπώλησης

10-years

10 έτη εργοστασιακή εγγύηση υλικού

Video
Επίδειξης

Top project
Μεμβρανών Προστασίας Χρώματος


Ford Focus Active Wagon – Μεμβράνες προστασίας χρώματος ολική κάλυψη

Case study →Ford Ranger Raptor – Μεμβράνες προστασίας χρώματος ολική κάλυψη

Case study →Tesla Model 3 Performance – Μεμβράνες προστασίας χρώματος ολική κάλυψη

Case study →