Μεμβράνες Σκαφών
Yacht Wrapping

Χαρίστε στο σκάφος σας μια πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση και το χρώμα που ονειρεύεστε!

.

Εξειδίκευση

Η Allstar applies, με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των αυτοκόλλητων μεμβρανών, ανοίγει τα πανιά της και στα θαλάσσια σκάφη και οχήματα. Οι ειδικές αυτοκόλλητες μεμβράνες που εφαρμόζουμε, μας δίνουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουμε ολοκληρωτικά την εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση ενός σκάφους και των τμημάτων του που βρίσκονται εντός και εκτός νερού.

 

Τοποθετούμε υλικά άριστης ποιότητας και αισθητικής που έχουν δοκιμαστεί ως προς την ανθεκτικότητά τους, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή και σε κάθε είδους σκάφος (γιοτ, κότερο, jet ski, ταχύπλοο, ιστιοφόρο).

Εξωτερική Κάλυψη

Οι μεμβράνες βινυλίου είναι μια εναλλακτική λύση φινιρίσματος, ιδιαίτερα αποδεκτή λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων της. Οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος μπορούν να επικαλύψουν όλο το κύτος του σκάφους, παρέχοντας προστασία στην επιφάνεια και στην επίστρωση gel, και διατηρώντας έτσι την αξία μεταπώλησης.

 

Διαθέτουμε μεμβράνες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υφών, που συνήθως δεν διατίθενται ως επιλογές βαφής.

 

Εσωτερική Κάλυψη

Οι μεμβράνες εσωτερική κάλυψης χαρίζουν ανάγλυφες υφές όπως μάρμαρο, ξύλο, δέρμα, μετάξι, χρώμιο, άνθρακα, σατέν, περλέ κ.ά. και εφαρμόζονται ως αρχιτεκτονικά φινιρίσματα σε απλές, επίπεδες ή σύνθετες επιφάνειες εσωτερικού χώρου, όπως έπιπλα, τραπέζια, καρέκλες, φωτιστικά, πάνελ τοίχων, πόρτες, σκάλες, εναέρια πάνελ, ντουζ κτλ.

Αντηλιακές Μεμβράνες

Για αντηλιακή προστασία κατά 99,9% από τις ακτίνες UVA & UVB, επιλέξτε καλής ποιότητας αντηλιακές μεμβράνες για το σκάφος σας που θα το ανανεώσουν και αισθητικά.

Custom Graphics

Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδίασης αυτοκόλλητων γραφικών και λογοτύπων που προσαρμόζονται στις ανάγκες, τα γούστα και το σκάφος σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τη δική μας συλλογή custom σχεδίων ή να σχεδιάσουμε μαζί σας το σχέδιο που είδατε, φαντάζεστε ή σας εκφράζει!
Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Σκαφών;
Μιλήστε μαζί μας!

Top Πλεονεκτήματα του Yacht Wrapping

ΑΝΤΟΧΗ

Τα υλικά μας είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στον χρόνο και τις κακουχίες της θάλασσας, ενω δίνουν στο σκάφος σας το λουκ που επιθυμείτε.

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η μεμβράνη μπορεί να αφαιρεθεί ανά πάσα στιγμή, χωρίς να αφήνει σημάδια κολλάς ή ζημιές.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Δεν χρειάζεται συντήρηση. Οι μεμβράνες μας είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολο να καθαριστούν και να διατηρηθούν σε σύγκριση με το χρώμα.