Μεμβράνες αλλαγής χρώματος Σκαφών

Yacht Wrapping

Χαρίστε στο σκάφος σας μια πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση και το χρώμα που ονειρεύεστε!

Εξειδίκευση

Η Allstar applies, με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των αυτοκόλλητων μεμβρανών, ανοίγει τα πανιά της και στα θαλάσσια μέσα και οχήματα. Οι ειδικές αυτοκόλλητες μεμβράνες που εφαρμόζουμε, μας δίνουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουμε ολοκληρωτικά την εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση ενός σκάφους και των τμημάτων του που βρίσκονται εντός και εκτός νερού.

Τοποθετούμε υλικά άριστης ποιότητας και αισθητικής που έχουν δοκιμαστεί ως προς την ανθεκτικότητά τους, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή.

Μεμβράνες εξωτερικής κάλυψης

Οι μεμβράνες βινυλίου γίνονται όλο και περισσότερο ένα αποδεκτό εναλλακτικό φινίρισμα, επικαλύπτοντας ολόκληρο το κύτος του γιοτ, παρέχοντας προστασία επιφάνειας, διατηρώντας έτσι την επίστρωση gel και διατηρώντας την αξία μεταπώλησης και επίσης προσφέροντας την ευκαιρία να προστεθούν ασυνήθιστα χρώματα και υφές που δεν διατίθενται στη βαφή.

Μεμβράνες εσωτερικής κάλυψης

Με τη χρήση μεμβρανών εσωτερικής κάλυψης μπορούμε να πετύχουμε ανάγλυφη υφή όπως μάρμαρο, ανάγλυφο ξύλο, δέρμα,μετάξι, χρώμιο, άνθρακα, σατέν, περλέ κ.α. που μπορούν να εφαρμοστούν ως αρχιτεκτονικά φινιρίσματα σε μια σειρά επιφανειών από έπιπλα/τραπέζια , φωτιστικά, πάνελ τοίχων, πόρτες, σκάλες, εναέρια πάνελ, ντουζ, επίπεδες επιφάνειες έως απίστευτα σύνθετες επιφάνειες.

Αντηλιακές Μεμβράνες

Όλες οι αντηλιακές μεμβράνες  αποτρέπουν κατα 99,9% τις ακτίνες UVA & UVB. Με μια σειρά από ταινίες υψηλότερης ποιότητας που διατίθενται, οι αντηλιακές μεμβράνες κάνουν επίσης το γιοτ πιο όμορφο αισθητικά.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Σκαφών;

Μιλήστε μαζί μας!

Top Πλεονεκτήματα του yacht Wrapping

services_03

ΑΝΤΟΧΗ

Τα υλικά μας είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στον χρόνο και τις κακουχίες της θάλασσας, ενω δίνουν  στο σκάφος σας το λουκ που επιθυμείτε. 

admin-ajax copy

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 

Η μεμβράνη μπορεί να αφαιρεθεί ανά πάσα στιγμή, χωρίς να αφήνει σημάδια κολλάς ή ζημιές.

admin-ajax copys

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Δεν χρειάζεται συντήρηση. Οι μεμβράνες μας είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολο να καθαριστούν και να διατηρηθούν σε σύγκριση με το χρώμα.