Μεμβράνες Διαφημιστικής Κάλυψης
Promotion Graphics

Μετατρέψτε το επαγγελματικό σας όχημα σε μια κινητή διαφήμιση!

Ένα από τα πλέον αποτελεσματικά και αποδοτικά εργαλεία διαφήμισης είναι το όχημά σας. Σας δίνει την ευκαιρία να διαφημίζετε την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε διαρκή και μόνιμη βάση, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό θεατών, ακόμα και όταν είναι σταθμευμένο!

Η Allstar applies γίνεται σύμμαχος της επιχείρησής σας και αναλαμβάνει να απλοποιήσει τη διαδικασία δημιουργίας μιας κινητής διαφήμισης πάνω στο όχημά σας.

  • Σχεδιασμός κινητής διαφήμισης: Στο τμήμα σχεδίασης της Allstar appliesεπεξεργαζόμαστε μαζί σας την επιγραφή, το λογότυπο ή το έξυπνο διαφημιστικό μήνυμα που σας ταιριάζει και θα τοποθετηθεί στο όχημά σας.

 

  • Επιλογή των υλικών: Σας βοηθάμε να επιλέξετε το καταλληλότερο εκτυπώσιμο υλικό από ένα μεγάλο εύρος αυτοκόλλητων μεμβρανών, βινυλίων, σχεδίων, υφών, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του οχήματος, της χρήσης και του προϋπολογισμού σας.

 

  • Εφαρμογή διαφημιστικής μεμβράνης: Είτε ενδιαφέρεστε για κάλυψη του Ι.Χ., του επαγγελματικού οχήματος ή όλου του επαγγελματικού σας στόλου, η ομάδα μας φροντίζει με υπευθυνότητα κάθε λεπτομέρεια της διαδικασίας. Διαθέτουμε την απαιτούμενη πείρα και τεχνική γνώση ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το τελικό στάδιο της διαφημιστικής επένδυσης του οχήματός σας θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.

 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Διαφημιστικής Κάλυψης;

Μιλήστε μαζί μας!

Video
Showcase