Μεμβράνες Διαφημιστικής Κάλυψης
Commercial Graphics

Μετατρέψτε το επαγγελματικό σας όχημα σε μια κινητή διαφήμιση!

Ένα από τα πλέον αποτελεσματικά και αποδοτικά εργαλεία διαφήμισης είναι το όχημά σας. Σας δίνει την ευκαιρία να διαφημίζετε την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε διαρκή και μόνιμη βάση, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό θεατών, ακόμα και όταν είναι σταθμευμένο!

Η Allstar applies γίνεται σύμμαχος της επιχείρησής σας και αναλαμβάνει να απλοποιήσει τη διαδικασία δημιουργίας μιας κινητής διαφήμισης πάνω στο όχημά σας.

  • Σχεδιασμός κινητής διαφήμισης: Στο τμήμα σχεδίασης της Allstar applies επεξεργαζόμαστε μαζί σας την επιγραφή, το λογότυπο ή το έξυπνο διαφημιστικό μήνυμα που σας ταιριάζει και θα τοποθετηθεί στο όχημά σας.
  • Επιλογή των υλικών: Σας βοηθάμε να επιλέξετε το καταλληλότερο εκτυπώσιμο υλικό από ένα μεγάλο εύρος αυτοκόλλητων μεμβρανών, βινυλίων, σχεδίων, υφών, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του οχήματος, της χρήσης και του προϋπολογισμού σας.

 

  • Εφαρμογή διαφημιστικής μεμβράνης: Είτε ενδιαφέρεστε για κάλυψη του Ι.Χ., του επαγγελματικού οχήματος ή όλου του επαγγελματικού σας στόλου, η ομάδα μας φροντίζει με υπευθυνότητα κάθε λεπτομέρεια της διαδικασίας. Διαθέτουμε την απαιτούμενη πείρα και τεχνική γνώση ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το τελικό στάδιο της διαφημιστικής επένδυσης του οχήματός σας θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.
3D CHANGER

Η τελευταία λέξη στις υπηρεσίες car wrapping για επαγγελματίες και ιδιώτες, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε το εξατομικευμένο σχέδιο που θέλετε πάνω στο όχημά σας, πριν το παραγγείλετε!

Επιλέγουμε το μοντέλο του οχήματος, το χρώμα και την υφή της μεμβράνης που θέλετε, βάζουμε το σχέδιο, τα γραφικά, τις πληροφορίες ή το λογότυπο της εταιρείας σας και βλέπετε το τελικό αποτέλεσμα σε τρισδιάστατη απεικόνιση.

Ο πιο εύκολος και ρεαλιστικός τρόπος να δοκιμάσετε ιδέες, αλλαγές και τολμηρά σχέδια, και να βεβαιωθείτε ότι το όχημά σας θα βγει ακριβώς όπως το θέλετε. Γλιτώνετε κόπο, έξοδα και ταλαιπωρία, και κερδίζετε ένα όχημα “ντυμένο” στην εντέλεια για τις ανάγκες της επιχείρησης ή … της δημιουργικότητάς σας. Μην προσπαθείτε να το φανταστείτε – τώρα μπορείτε να το δείτε!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Διαφημιστικής Κάλυψης;
Μιλήστε μαζί μας!

Video Επίδειξης

Top Project μας
με Promotion Graphics

Ford Transit – Commercial Graphics

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ Πράσινο ΤΩΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ Satin Dark Gray ΔΙΑΦΟΡΑ -Τοποθέτηση γραφικών της εταιρίας -Windows : LLumar Nanoceramic light

Toyota Proace – Commercial Graphics

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ Άσπρο ΤΩΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ Front Half Wrap : Satin Dark Gray  Rear Half Wrap : Frozen White Metallic ΔΙΑΦΟΡΑ -Customer Personal Graphics and…