Maxhaust - Σύστημα ενίσχυσης ήχου εξάτμισης

Η Allstar applies κατέχει τον τίτλο της κορυφαίας εταιρίας στην τοποθέτηση αυτοκόλλητων μεμβρανών στην Ελλάδα!

Αυτό το χρωστάμε στη φιλοσοφία μας, η οποία ταυτίζεται με τις προϋποθέσεις της σωστής τεχνικής του Car Wrapping:

την υψηλή ποιότητα των υλικών & την άψογη ποιότητα εφαρμογής τους.

Η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία εκατοντάδες ολικές καλύψεις αυτοκινήτων εδώ και πάνω από 10 χρόνια και μετρά εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά κάθε τύπο και μοντέλο αυτοκινήτου και είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ένα επαγγελματικό «ντύσιμο». Για εμάς, η εφαρμογή και επικόλληση αυτοκόλλητων μεμβρανών δεν είναι μια περιστασιακή ασχολία, είναι η τέχνη που εξασκούμε με αφοσίωση σε καθημερινή βάση.

Για να μη χρειαστεί να ρισκάρετε την ποιότητα, μιλήστε πρώτα με την Allstar applies.

Καινοτομία

Το σύστημα Maxhaust μπορεί να ελεγχθεί από οποιοδήποτε smartphone μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, κάτι που το καθιστά καινοτόμο και εύκολο στη χρήση.

Οι ρυθμίσεις για τη διαχείριση των εργοστασιακών χειριστηρίων του αυτοκίνητου, όπως cruise control – esp και η χαρτογράφηση διαφορετικών προφίλ ήχου σε διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης, είναι πλήρως διαθέσιμες στο αυτοκίνητο.

Τέλος, η  καινοτομία του προϊόντος το καθιστά απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς δενεπηρεάζονται οι εκπομπές ρύπων.

Ηλεκτρικό ή Υβριδικό

Τα σημάδια του μέλλοντος έχουν τεθεί και εμείς εξελισσόμαστε μαζί με την εποχή. Το λογισμικό της Maxhaust υποστηρίζει πλήρως, τόσο τα ηλεκτρικά όσο και υβριδικά οχήματα.

Για τους ήχους του κινητήρα, προσομοιώνουμε ένα συνθετικό RPM και αλλαγές ταχυτήτων με βάση την ταχύτητα και τη θέση του πεντάλ γκαζιού. Στη συνέχεια, με αυτές τις τιμές παράγουμε έναν αυθεντικό ήχο κινητήρα που σας προσφέρει την οδηγική εμπειρία ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η οδική ασφάλεια παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς τα πρώτα ηλεκτρικά οχήματα δεν είχαν καθόλου ήχο, και τα νεότερα συνήθως έχουν μόνο έναν ήσυχο ήχο. Στην κυκλοφορία, αυτά τα οχήματα γίνονται ελάχιστα ή καθόλου αντιληπτά, και επομένως αποτελούν υψηλό κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων με πεζούς και ποδηλάτες.

HIGH SPEAKER"

Το High Speaker είναι η ιδανική προσθήκη στο σετ της Maxhaust. Αυτό το νέο ηχείο αναπαράγει τους υψηλότερους τόνους και προσθέτει μια νέα “brutal” φωνή στους ήχους. Τα σκασίματα είναι πλέον γεγονός και ο ήχος αποκτά εξαιρετική αυθεντικότητα μέσω του ενεργοποιητή.

Εγκαταστάσεις

Η Maxhaust Greece με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι ο αποκλειστικός διανομέας για όλη την γκάμα προϊόντων της γερμανικής εταιρίας Maxhaust σε Ελλάδα & Κύπρο.

Χάρη στο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε άριστες τοποθετήσεις ακολουθώντας τα υψηλότερα standard της αγοράς.

Όραμα

Εχοντας πραγματοποιήσει εκατοντάδες πετυχημένες τοποθετήσεις  στα 4 έτη λειτουργίας μας, γίνεται σαφές ότι η Maxhaust Greece παρέχει ασύγκριτες υπηρεσίες στους πελάτες της με δυνατότητα τοποθετησεων Maxhaust kit σε όλη την Ελλάδα!

Τεχνική υποστήριξη και εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών (*Made in Germany).

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα Maxhaust και τον τρόπο λειτουργίας τους;
Μιλήστε μαζί μας!

Θέλετε να βρείτε όλα τα προϊόντα σχετικά με το MaxHaust;
Μπορείτε να τα δείτε στο νέο μας eShop!

  • Όλα
  • Audi
  • Bmw
  • Mercedes
  • Mini
  • Porsche
  • Tesla
  • VW
  • Other

Vw Tiguan – Art About Promo Graphics

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ Matte Yellow Flash ΔΙΑΦΟΡΑ Την διαφημιστική κάλυψη ενός οχήματος VW Tiguan για την εταιρία Art About ανέλαβε η Allstar Applies με…

Vw Scirocco GTS – Black Diamond Matt

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ Γκρί Μεταλλικό ΤΩΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ Black Diamond Matt ΔΙΑΦΟΡΑ Black Gloss Roof,  Αντηλιακές μεμβράνες LLumar 49% Sun Protection.

BMW X6 – Satin Black Matte

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ Ασημί ΤΩΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ Satin Black Matte ΔΙΑΦΟΡΑ Μαύρη γυαλιστερή μεμβράνη σε ουρανό. Αντηλιακές μεμβράνες 50% σκουρότητα απόχρωσης. Μεμβράνες φαναριών.

Bmw X5 – White Metallic

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ Μαυρο Γυαλιστερό ΤΩΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ White Metallic ΔΙΑΦΟΡΑ -Full color Paint wrapping film -Black gloss roof -Black gloss details

Mini Cooper S – Cosmic Blue

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ Κρεμ ΤΩΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ Cosmic Blue ΔΙΑΦΟΡΑ Αντηλιακές μεμβράνες 20% σκουρότητα απόχρωσης.

Toyota YarisVan – Διαφημιστική κάλυψη

ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑ  Η εταιρία Ακουστικών βαρηκοΐας Παπανικολάου μας ανάθεσε την διαφημιστική κάλυψη του νέου της επαγγελματικού οχήματος Toyota Yaris Van. Επιλέχτηκαν μεμβράνες διαφημιστικής κάλυψης με…

Συχνές ερωτήσεις

Το Maxhaust είναι ένα σύστημα ενίσχυσης του ήχου της εξάτμισης, που είναι πλήρως αναστρέψιμο, νόμιμο και εύκολο στη χρήση, καθώς δεν παρεμποδίζει με κανένα τρόπο το σύστημα εξάτμισης. Επιτυγχάνει την ακριβή και ρεαλιστική βελτίωση του ήχου της εξάτμισης, χωρίς να ζηλεύει σε τίποτα τον εργοστασιακό ήχο ενός super-car!

 

Το maxhaust προσφέρει τον ήχο ενός σπορ αυτοκινήτου με πολλά διαφορετικά μοτίβα ήχων τα οποία προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες μας πχ. δυνατός, μπάσος, διακριτικός ήχος.

 

Όχι, το Maxhaust είναι ένα αξεσουάρ αυτοκινήτου, το οποίο λειτουργεί αυτόνομα και δεν επηρεάζει καμία λειτουργία του αυτοκινήτου.

 

Είτε μέσω εφαρμογής του Maxhaust στο κινητό είτε από τα χειριστήρια της καμπίνας του αυτοκινήτου με πολύ εύκολο τρόπο.

 

Το κιτ αποτελείται από το actuator (ηχείο), Bluetooth module , Sound module και την πλεξούδα σύνδεσης.

 

Συνήθως τοποθετείται στον χώρο της ρεζέρβας η αλλιώς εξωτερικά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου κοντά στην εξάτμιση .

 

Ναι! Μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Ναι ακούγεται ο ήχος στο εσωτερικό, όπως κάθε βελτιωτική εξάτμιση ενός σπορ αυτοκινήτου.

Η Maxhaust εγγυάται για το προϊόν με γραπτή εγγύηση 2 ετών από την ημέρα τοποθέτησης.

 

Ο μέσος χρόνος τοποθέτησης κυμαίνεται από 5 έως 7 ώρες.

Video Επίδειξης