Απόδοση και εμφάνιση

Διάλεξε την ιδανική λύση για το αυτοκίνητό σου μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η ST προσφέρει σωστά σχεδιασμένα ελατήρια, σπορ αναρτήσεις, coilovers, αποστάτες τροχών και αντιστρεπτικές δοκούς.

Και το καλύτερο; Όλα τα προϊόντα της ST κατασκευάζονται με την κορυφαία ποιότητα της KW.

Καινοτομία

Οι αναρτήσεις ST suspensions της KW προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό ελατηρίου-αμορτισέρ, εξασφαλίζοντας αρμονική λειτουργία και σωστό κράτημα.

Κάθε αμορτισέρ είναι εφοδιασμένο με ένα σετ στεγάνωσης χαμηλής τριβής για άριστη λειτουργία και μακροζωία. Με την τοποθέτηση του ST sport suspension kit στο αυτοκίνητο, ο οδηγός καταλαβαίνει την αμεσότητα στο τιμόνι, τον περιορισμό των κλίσεων του αμαξώματος, και φυσικά, ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα από το χαμήλωμα του αυτοκινήτου.

Χαμήλωμα και όχι μόνο!

Μια εξαιρετική λύση για εσένα που δεν θέλεις να ρυθμίζεις μόνο το πόσο θα χαμηλώσει το αυτοκίνητό σου. Το μεγάλο εύρος ρύθμισης της σκληρότητας των αμορτισέρ, σου επιτρέπει να καθορίσεις και τη συμπεριφορά του, ανάλογα με το αν την προτιμάς σπορ και άμεση ή με αυξημένο επίπεδο άνεσης.

Λειτουργικότητα

Τα σπορ ελατήρια ST είναι σχεδιασμένα για να λειτουργούν αρμονικά με τα εργοστασιακά αμορτισέρ για καλύτερη οδηγική συμπεριφορά και ασφάλεια.

Ανάλογα με το αυτοκίνητο και το χαμήλωμά του, οι δυνάμεις των σπορ ελατηρίων ST είναι ειδικά μελετημένες ώστε να συνεργάζονται με τα αμορτισέρ του κατασκευαστή, καθώς το βάρος και το χαμήλωμα του αυτοκινήτου έχουν άμεση σχέση με την οδήγηση και την ασφάλεια.

Με απλά λόγια: όσο περισσότερο είναι το χαμήλωμα, τόσο πιο δυνατό το ελατήριο!

Εγκαταστάσεις

Η Allstar applies με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι o Νο1 προορισμός για τη σωστή εγκατάσταση αναρτήσεων.

Χάρη στο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας, βρισκόμαστε στη ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τεχνικά άρτιες τοποθετήσεις, ακολουθώντας τα υψηλότερα standard της αγοράς.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις αναρτήσεις μας;
Μιλήστε μαζί μας!