Βαφή Δαγκανών

Η Νο1 επιλογή στη βαφή δαγκανών

Η υπηρεσία βαφής δαγκανών φρένων έχει τελειοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Μέσω της ποιότητας και ανθεκτικότητας των υλικών μας, καθώς και των άφθονων χρωματικών επιλογών που διαθέτουμε, η Allstar Applies πρωτοπορεί με τα εργοστασιακά ανταγωνιστικά φινιρίσματα βαφής.

Μπορείτε να επιλέξτε ένα από τα στάνταρ χρώματα ή κάτι πιο ιδιαίτερο από τη μεταλλική σειρά μας και να προσαρμόστε τη δαγκάνα σας με ένα αυτοκόλλητο που θα ταιριάζει στην αισθητική σας.

Γιατί να βάψω τις δαγκάνες μου;

Οι σκουριασμένες και κουρασμένες δαγκάνες φρένων μπορούν να «ρίξουν»  την εικόνα ακόμη και του πιο ωραίου αυτοκινήτου. Οι δαγκάνες προδίδουν την ηλικία του αυτοκινήτου, καθώς φθείρονται πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο τμήμα του αυτοκινήτου.

Η διαδικασία

Οι δαγκάνες βάφονται με μια ειδική βαφή υψηλής θερμοκρασίας που δεν διατίθεται ως επιλογή DIY. Αυτό δίνει ένα ομοιόμορφο, γυαλιστερό και εξαιρετικά ανθεκτικό φινίρισμα βαφής. Η διαδικασία βαφής απαιτεί μία εργάσιμη ημέρα, κατόπιν ραντεβού.

Εγκαταστάσεις

Η ομάδα της Allstar applies δημιούργησε κάθετη μονάδα βαφής δαγκανών για άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, καθώς όλες οι εργασίες γίνονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας.

Με την εξειδικευμένη γνώση μας, τον σύγχρονο εξοπλισμό και το καλαίσθητο γούστο που διαθέτουν οι τεχνικοί μας, φροντίζουν και εγγυώνται την άψογη μεταμόρφωση κάθε είδους οχήματος.

Όραμα

Στόχος μας είναι να δίνουμε λύσεις στις ανάγκες των πελάτων μας, δημιουργώντας νέες τάσειςκαι εκφράζοντας την ατομικότητα που αντικατοπτρίζεται ακόμα και στις δαγκάνες του αμαξιούσας ως κάτι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τη βαφή και περιποίηση των δαγκανών του οχήματός σας;

Μιλήστε μαζί μας!

Video
Showcase

Πριν και Μετα
Showcase

  • Before-Callipers Color
    After-Callipers Color
    Before Callipers Color After

Επιλογές
Χρωμάτων

CN4L8786

GLOSS HOT RED

CN4L1250

GLOSS SILVER

AllStarApplies March 08, 2022-91

GLOSS BRIGHT ORANGE

CN4L0773

GLOSS BLUE

CN4L4072

GLOSS BRIGHT YELLOW

Top Projects
Βαφής Δαγκανών