Ζάντες

Εντυπωσιακά Σχέδια Ζαντών

Η εξωτερική εμφάνιση ενός αυτοκινήτου στηρίζεται στο χρώμα και στις ζάντες του. Αν οι εργοστασιακές ζάντες δεν σας ικανοποιούν, είστε έτοιμοι για μια αλλαγή ή θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος, θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε τη συλλογή μας. Διαθέτουμε μοναδικά, περίτεχνα, επιθετικά σχέδια που θα ταιριάξουν με την αισθητική σας.

Πιστοποιήσεις

Οι ζάντες αλουμινίου που τοποθετούμε στην Allstar applies είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ κράμα και συνοδεύονται από όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις & ελέγχους (VIA-JWL)Χάρη στον σχεδιασμό τους παρέχουν στο όχημά σας την απαραίτητη αντοχή και παθητική ασφάλεια που χρειάζεστε.

Στυλ & Χρωματισμοί

Η συλλογή ζαντών της Allstar applies διαθέτει πολλές αποχρώσεις και συνδυασμούς σε μεγάλο εύρος διαστάσεων (concave-inch-wide) με εξαιρετικό φινίρισμα. Σαν εταιρεία, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών για κάθε τύπο αυτοκίνητου, σε άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Εγκαταστάσεις

Δημιουργήσαμε κάθετη μονάδα τοποθέτησης ζαντών για άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και έτσι όλες οι εργασίες γίνονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Allstar applies. Με την ιδιαίτερη τεχνογνωσία που διαθέτουν στην τοποθέτηση ζαντών και με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, οι τεχνικοί μας φροντίζουν για την άψογη εγκατάσταση ζαντών σε κάθε τύπο οχήματος.

 

Όραμα

Στόχος μας είναι να δίνουμε λύσεις στις ανάγκες των πελάτων μας, δημιουργώντας νέες τάσεις και εκφράζοντας την ατομικότητα που αντικατοπτρίζεται στις ζάντες σας ως κάτι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις Ζάντες μας;
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Top Project
με Ζάντες

Video
Επίδειξης

Γιατί να μας επιλέξετε:

Για τα μοναδικά & ιδιαίτερα σχέδια ζαντών που διαθέτουμε για όλα τα στυλ.

Γιατί όλες οι ζάντες μας συνοδεύονται από εγγύηση για την αρίστη ποιότητα υλικών και πιστοποιήσεις (VIA–JWL).

Γιατί διαθέτουμε εξειδικευμένη γνώση στο αντικείμενο και κάθετη μονάδα τοποθέτησης για άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο μας.