Ζάντες

Σχέδια ζαντών εκτός ορίων!

Όταν μιλάμε για εξωτερική εμφάνιση ενός αυτοκίνητου, εννοούμε χρώμα και ζάντες. Αν οι εργοστασιακές ζάντες δεν σας καλύπτουν, η αν θέλετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος,  έχουμε μεγαλύτερα και πιο επιθετικά σχέδια που να ταιριάζουν με το στυλ σας.

Πιστοποιήσεις - Ασφάλεια

Οι ζάντες αλουμινίου που τοποθετούμε είναι ελαφριού κράματος συνοδευόμενες από όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις & τεστ (VIA-JWL) και είναι κατασκευασμένες για να σας προσφέρουν την απαιτούμενη αντοχή και την παθητική ασφάλεια που χρειάζεστε

Εμφάνιση & Στυλ - Χρωματισμοί

 Μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων με πολλές αποχρώσεις και συνδυασμούς σε μεγάλο εύρος διαστάσεων (concave-inch-wide)  και με εξαιρετικό φινίρισμα, σας προσφέρουμε την αρίστη σχέση ποιότητας - τιμής. Η Allstar applies προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών για κάθε τύπο αυτοκίνητου δίνοντας την απαιτούμενη προσοχή και ποιότητα που του αξίζει

Εγκαταστάσεις

Η ομάδα της Allstar applies δημιούργησε κάθετη μονάδα τοποθέτησης ζαντών με άμεση εξυπηρέτηση, και όλες τις εργασίες να γίνονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας. Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και με ιδιαίτερη γνώση πάνω στην τοποθέτηση ζαντών οι τεχνικοί μας φροντίζουν την άψογη εγκατάσταση για κάθε είδους όχημα.

Όραμα

Στόχος μας είναι να βρίσκουμε λύσεις στις ανάγκες των πελάτων μας, δημιουργώντας τάσεις τις οποίες ακολουθούμε έτσι ώστε  να αντιπροσωπεύουμε την ατομικότητα που αντικατοπτρίζεται στις ζάντες ως κάτι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Γιατί να μας
επιλέξετε

wheel

Μοναδικά & ιδιαίτερα σχέδια ζαντών που να ταιριάζουν στο στυλ και την αισθητική σας

Όλες οι Ζάντες συνοδεύονται από αρίστη ποιότητα υλικών και πιστοποιήσεις (VIA–JWL)

Diploma

Ιδιαίτερη γνώση πάνω στο αντικείμενο με κάθετη μονάδα τοποθέτησης και άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο μας

Shipping

Δωρεάν αποστολή ζαντών σε όλη την Ελλάδα

Πριν και Μετα
Showcase

  • Before-Ζάντες-Πριν-Μετα
    After-Ζάντες-Πριν-Μετα
    Before Ζάντες-Πριν-Μετα After

Video
Επίδειξης

Top project
Ζαντών