Ζάντες

Για σχέδια ζαντών εκτός ορίων!

Όταν μιλάμε για εξωτερική εμφάνιση ενός αυτοκίνητου, εννοούμε χρώμα και ζάντες. Αν οι εργοστασιακές ζάντες, δεν σας καλύπτουν η αν θέλετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος,  έχουμε μεγαλύτερα και πιο επιθετικά σχέδια που να ταιριάζουν με το στυλ σας.

Στόχος μας είναι να βρίσκουμε συνεχώς λύσεις για τους πελάτες μας, δημιουργώντας έτσι τις τάσεις τις οποίες  ακολουθούμε, έτσι ώστε  να αντιπροσωπεύουμε την ατομικότητα που αντικατοπτρίζεται στις ζάντες ως κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Πιστοποιήσεις - Ασφάλεια

Η ασφάλεια για εμάς είναι πάνω από όλα.

Οι ζάντες αλουμινίου VEEMANN - ISPIRI είναι ελαφριού κράματος συνοδευόμενες από όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις & τεστ (VIA-JWL) και είναι κατασκευασμένες για να σας προσφέρουν την απαιτούμενη αντοχή και την παθητική ασφάλεια που χρειάζεστε.

Εμφάνιση & Στυλ - Χρωματισμοί

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων (matte-silver machined-gloss polished ) με πολλές αποχρώσεις και συνδυασμούς σε μεγάλο εύρος διαστάσεων (concave-inch-wide)  και με εξαιρετικό φινίρισμα, σας προσφέρουμε την αρίστη σχέση ποιότητας -τιμής.Η Allstar applies δίνει στο αμάξι σας, την προσοχή και την ποιότητα που του αξίζει, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών για κάθε τύπο αυτοκίνητου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με διαστάσεις, χρώματα και διαθεσιμότητα ζαντών επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310.23 10 32 η μέσω email στο info@allstar-applies.gr.

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ελλαδας VeemannIspiri wheels

Video
Επίδειξης

Top project
Ζαντών