Ζάντες

Σχέδια ζαντών εκτός ορίων!

Όταν μιλάμε για εξωτερική εμφάνιση ενός αυτοκίνητου, εννοούμε χρώμα και ζάντες. Αν οι εργοστασιακές ζάντες δεν σας καλύπτουν, η αν θέλετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος,  έχουμε μεγαλύτερα και πιο επιθετικά σχέδια που να ταιριάζουν με το στυλ σας.

Στόχος μας είναι να βρίσκουμε συνεχώς αξιόπιστες λύσεις για τους πελάτες μας, δημιουργώντας τις τάσεις τις οποίες και ακολουθούμε, έτσι ώστε να αντιπροσωπεύουμε την ατομικότητα που αντικατοπτρίζεται στις ζάντες ως κάτι μοναδικό.

Πιστοποιήσεις - Ασφάλεια

Οι ζάντες αλουμινίου που τοποθετούμε είναι ελαφριού κράματος συνοδευόμενες από όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις & τεστ (VIA-JWL) και είναι κατασκευασμένες για να σας προσφέρουν την απαιτούμενη αντοχή και την παθητική ασφάλεια που χρειάζεστε

Εμφάνιση & Στυλ - Χρωματισμοί

 Μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων με πολλές αποχρώσεις και συνδυασμούς σε μεγάλο εύρος διαστάσεων (concave-inch-wide)  και με εξαιρετικό φινίρισμα, σας προσφέρουμε την αρίστη σχέση ποιότητας - τιμής. Η Allstar applies προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών για κάθε τύπο αυτοκίνητου δίνοντας την απαιτούμενη προσοχή και ποιότητα που του αξίζει

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με διαστάσεις, χρώματα και διαθεσιμότητα μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2310.23 10 32 είτε μέσω email στο info@allstar-applies.gr. Μπορείτε επίσης να συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε πατώντας το παρακάτω κουμπί.

Αντιπρόσωποι Ελλάδας Veemann & Ispiri wheels

Πριν και Μετα
Showcase

  • Before-Ζάντες-Πριν-Μετα
    After-Ζάντες-Πριν-Μετα
    Before Ζάντες-Πριν-Μετα After

Video
Επίδειξης

Top project
Ζαντών