Μεμβράνες Αντηλιακής Προστασίας Κτιρίων

Μεμβράνες Κτιρίων

Οι μεμβράνες κτιρίων είναι αυτοκόλλητα υλικά που εφαρμόζονται στις γυάλινες επιφάνειες (εσωτερικές και εξωτερικές) των κτιρίων για αντηλιακή προστασία, για ασφάλεια ή για λόγους αισθητικής και ιδιωτικότητας.

Τα πλεονεκτήματα των μεμβρανών κτιρίων είναι πολλαπλά, γι’ αυτό και αποτελούν δημοφιλή επιλογή για επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

Βελτιώνουν την εξωτερική όψη των κτιρίων, βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθαρίζονται με υγρά καθαρισμού κοινής χρήσης, δεν έχουν κόστος συντήρησης και διαθέτουν μακροχρόνιες εγγυήσεις στα υλικά τους.

Αντηλιακές Μεμβράνες Κτιρίων

Η ιδανική επιλογή για την αντηλιακή προστασία κάθε χώρου, επαγγελματικού, οικιακού, γραφείου και καταστήματος.

Οι αντηλιακές μεμβράνες κτιρίων μειώνουν αισθητά την εσωτερική θερμοκρασία του χώρου και την ενοχλητική αντηλιά. Δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον χώρο εργασίας και παράλληλα, οδηγούν σε μειωμένη χρήση των κλιματιστικών. Απωθούν το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας UV, η οποία ευθύνεται για το ξεθώριασμα των επίπλων και αντικειμένων.

Συμβουλευτείτε την Allstar applies και τη μεγάλη συλλογή που διαθέτουμε, για να επιλέξετε την κατάλληλη διαβάθμιση σκουρότητας που καλύπτει τις ανάγκες σας!

Μεμβράνες Ασφαλείας

Για χώρους που απαιτούν αυξημένα επίπεδα ασφάλειας, όπως τράπεζες, παιδικοί σταθμοί και σχολεία, οι μεμβράνες ασφαλείας δίνουν τη λύση.

Αυξάνουν την ανθεκτικότητα των τζαμιών σε διαφορετικά επίπεδα ανάλογα με το πάχος που θα επιλέξετε. Διαθέτουν ισχυρή κόλλα και πολυστρωματική κατασκευή, ώστε ακόμα και σε περίπτωση θραύσης, να συγκρατούν τα γυάλινα θραύσματα στη θέση τους.

Παράλληλα, απωθούν κατά 99% την υπεριώδη ακτινοβολία UV.

Διακοσμητικές Μεμβράνες

Εάν χρειάζεστε ιδιωτικότητα χωρίς να μειώσετε τη φωτεινότητα του χώρου σας, οι διακοσμητικές μεμβράνες θα σας λύσουν τα χέρια.

Δημιουργούν στη γυάλινη επιφάνεια το αισθητικό αποτέλεσμα της αμμοβολής, αλλά σε πολύ χαμηλότερο κόστος. Διαθέτουμε μεγάλη συλλογή μοτίβων, σχεδίων, αλλά και απλών διακοσμητικών μεμβρανών.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις Μεμβράνες Αντηλιακής Προστασίας Κτιρίων;
Μιλήστε μαζί μας!

Top Project μας
Στις Αντηλιακές κτηρίων

Top Πλεονεκτήματα
των Αντηλιακών Μεμβρανών Κτιρίων

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Απόλυτη προστασία από τη βλαβερή υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UV έως και 99%, η οποία ευθύνεται για τον καρκίνο του δέρματος, την πρόωρη γήρανση και τις βλάβες των κυττάρων του δέρματος.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ

Σημαντική προστασία του εσωτερικού χώρου ενάντια στο ξεθώριασμα και την πρόωρη φθορά του, διατηρώντας παράλληλα χαμηλή την εσωτερική θερμοκρασία του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Αισθητή μείωση της αντηλιάς από το ορατό φως και εξοικονόμηση ενέργειας λόγω μειωμένης χρήσης του κλιματιστικού.

ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης προσδίδοντας κύρος και ιδιωτικότητα.