Μεμβράνες Αλλαγής Χρώματος
Αρχιτεκτονικές - Διακοσμητικές

Εξειδίκευση

Η Allstar applies σας δίνει την τελευταία λέξη στη διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με πληθώρα ποιοτικών επιλογών σε αυτοκόλλητες διακοσμητικές μεμβράνες.

 

Video
Επίδειξης

Διακοσμητικές μεμβράνες

Οι επενδύσεις των μεμβρανών μας εφαρμόζονται με επιτυχία και άριστο αποτέλεσμα σε όλα τα τμήματα επαγγελματικών ή οικιακών χώρων, όπως τοίχους, κολόνες, πόρτες, έπιπλα, ανελκυστήρες, ψευδοροφές, μπάνια, κουζίνες, προσόψεις καταστημάτων και άλλα. Έχουμε τη δυνατότητα επικόλλησης των μεμβρανών σε αλουμίνιο, χάλυβα, πλακάκι, γυψοσανίδα, καθώς και σε μεταλλικά, πλαστικά, συνθετικά υλικά και πολλά υποστρώματα που συναντούμε στις κατασκευές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Διακοσμητικές Μεμβράνες, μιλήστε μαζί μας!

278630190_7410757305663587_1260352308351321891_n

Top Πλεονεκτήματα εφαρμογών
των Διακοσμητικών Μεμβρανών

thunder

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

Εύκολη και εξαιρετικά γρήγορη διαδικασία τοποθέτησης. Η επί τόπου επικόλληση της μεμβράνης στο υπάρχον υπόστρωμα, δεν καθιστά αναγκαία τη διακοπή λειτουργίας του χώρου σας ή μειώνει σημαντικά τον απαραίτητο χρόνο διακοπής μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες μας.
cost-eff

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ:

Μειωμένο κόστος που ανέρχεται στο 50% για το ίδιο αποτέλεσμα σε σύγκριση με τις πολυέξοδες παραδοσιακές τεχνικές ανακαίνισης χώρων.
10-years

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ:

10 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης των υλικών που χρησιμοποιούμε.
hygienic

ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: 

Υλικό που σας διευκολύνει στη χρήση, τη συντήρηση και την καθαριότητά του. Οι εξαιρετικές ιδιότητες των ποιοτικών μεμβρανών μας για εξωτερικές επιφάνειες εμποδίζουν την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων.
certified

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ:

Rated A+ + σε δοκιμές VOC (εσωτερικές εκπομπές), ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και πυρίμαχο.