Μεμβράνες Αλλαγής Χρώματος
Αρχιτεκτονικές - Διακοσμητικές

Η Allstar applies σας δίνει την τελευταία λέξη στη διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με πληθώρα ποιοτικών επιλογών σε αυτοκόλλητες διακοσμητικές μεμβράνες.

 

Οι εφαρμογές διακοσμητικών μεμβρανών είναι η λύση που «σας λύνει τα χέρια» και τη συνιστούμε για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, μικρής ή μεγάλης έκτασης, όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, καταλύματα Airbnb, εστιατόρια, ιατρεία, γραφεία, χώρους αναμονής, ρεσεψιόν κτλ.

Οι επενδύσεις των μεμβρανών μας εφαρμόζονται με επιτυχία και άριστο αποτέλεσμα ακόμα και σε μεμονωμένα τμήματα του χώρου σας: τοίχους, κολόνες, πόρτες, έπιπλα, ανελκυστήρες, ψευδοροφές, μπάνια, κουζίνες, προσόψεις καταστημάτων και άλλα.

Έχουμε τη δυνατότητα επικόλλησης των μεμβρανών σε αλουμίνιο, χάλυβα, πλακάκι, γυψοσανίδα, καθώς και σε μεταλλικά, πλαστικά, συνθετικά υλικά και πολλά υποστρώματα που συναντούμε στις κατασκευές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Διακοσμητικές Μεμβράνες, μιλήστε μαζί μας!

Top Πλεονεκτήματα εφαρμογών των Διακοσμητικών Μεμβρανών

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εύκολη και εξαιρετικά γρήγορη διαδικασία τοποθέτησης. Η επί τόπου επικόλληση της μεμβράνης στο υπάρχον υπόστρωμα, δεν καθιστά αναγκαία τη διακοπή λειτουργίας του χώρου σας ή μειώνει σημαντικά τον απαραίτητο χρόνο διακοπής μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες μας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ

Μειωμένο κόστος που ανέρχεται στο 50% για το ίδιο αποτέλεσμα σε σύγκριση με τις πολυέξοδες παραδοσιακές τεχνικές ανακαίνισης χώρων.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

10 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης των υλικών που χρησιμοποιούμε.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Υλικό που σας διευκολύνει στη χρήση, τη συντήρηση και την καθαριότητά του. Οι εξαιρετικές ιδιότητες των ποιοτικών μεμβρανών μας για εξωτερικές επιφάνειες εμποδίζουν την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Rated A+ + σε δοκιμές VOC (εσωτερικές εκπομπές), ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και πυρίμαχο.

Video Επίδειξης

Download PDF Brochures