Μεμβράνες
Αρχιτεκτονικές - Διακοσμητικές

Διακόσμηση χωρίς περιορισμούς!

Η Allstar applies σας δίνει την τελευταία λέξη στη διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με πληθώρα ποιοτικών επιλογών σε αυτοκόλλητες διακοσμητικές μεμβράνες.

Πείτε αντίο στα ξεπερασμένα σχέδια και στις περιορισμένες επιλογές. Οι εφαρμογές διακοσμητικών μεμβρανών είναι η λύση που «σας λύνει τα χέρια» και τη συνιστούμε για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, μικρής ή μεγάλης έκτασης, όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, καταλύματα προς ενοικίαση, εστιατόρια, ιατρεία, γραφεία, χώρους αναμονής, ρεσεψιόν.

Ανανέωση χώρων για όλους

Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και αξεπέραστης υφής, που χαρίζουν άριστο αποτέλεσμα, χωρίς να εξαντλούν τον προϋπολογισμό σας. Οι διακοσμητικές μεμβράνες μειώνουν σημαντικά το κόστος, σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους ανακαίνισης και συμβάλλουν στη δημιουργική ανακύκλωση των παλιών επίπλων.

Οι επιλογές σε υφές και αποχρώσεις είναι πολλές και εφαρμόζονται με επιτυχία ακόμα και σε μεμονωμένα τμήματα του χώρου σας: τοίχους, κολόνες, πόρτες, έπιπλα, ανελκυστήρες, ψευδοροφές, μπάνια, κουζίνες, προσόψεις καταστημάτων και άλλα.

Αναλαμβάνουμε την εφαρμογή μεμβρανών σε επιφάνειες από αλουμίνιο, χάλυβα, πλακάκι, γυψοσανίδα, καθώς και σε μεταλλικά, πλαστικά, συνθετικά υλικά και πολλά υποστρώματα που συναντούμε στις κατασκευές.

Σεβασμός στον χώρο σας

Η εφαρμογή μεμβρανών δεν είναι μια περιστασιακή ασχολία για μας. Είναι η τέχνη που εξασκούμε με αφοσίωση σε καθημερινή βάση εδώ και 12 χρόνια, και μετράμε εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν και έδωσαν νέα ζωή στον επαγγελματικό ή προσωπικό τους χώρο.

Φροντίζουμε να τοποθετούμε τις διακοσμητικές μεμβράνες στον χώρο σας με μεθοδικότητα και ακρίβεια, για να έχετε αλλαγή-αστραπή, χωρίς να χρειαστεί να διακοπεί ή να εμποδιστεί η λειτουργία του χώρου σας για πολύ!

Είμαστε δίπλα σας

Με την ποικιλία υλικών, υφών και χρωμάτων που διαθέτουμε, καταλαβαίνουμε ότι η πιο δύσκολη απόφαση, είναι τι θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Προτού επιλέξετε τη μεμβράνη που θα «ντύσει» τον χώρο ή τα έπιπλά σας, συνιστούμε να μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας για να προτείνουμε ιδέες, να δειγματίσουμε χρώματα και υφές από τη συλλογή μας, και να λύσουμε κάθε απορία σας για τη συντήρηση των υλικών μετά την τοποθέτησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Διακοσμητικές Μεμβράνες, μιλήστε μαζί μας!

Top Project μας
στο Deco Finishes

Owltech – Interion & Windows tint

ΔΙΑΦΟΡΑ -Table : Cover Style B8 Wood Soft Touch  -Windows : Μεμβράνη τύπου καθρέφτη, εξωτερικής τοποθέτησης RHE 50

Top Πλεονεκτήματα
των Διακοσμητικών Μεμβρανών

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εύκολη και εξαιρετικά γρήγορη διαδικασία τοποθέτησης. Η επί τόπου επικόλληση της μεμβράνης στο υπάρχον υπόστρωμα, δεν καθιστά αναγκαία τη διακοπή λειτουργίας του χώρου σας ή μειώνει σημαντικά τον απαραίτητο χρόνο διακοπής μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες μας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ

Μειωμένο κόστος που ανέρχεται στο 50% για το ίδιο αποτέλεσμα σε σύγκριση με τις πολυέξοδες παραδοσιακές τεχνικές ανακαίνισης χώρων.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

10 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης των υλικών που χρησιμοποιούμε.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Υλικό που σας διευκολύνει στη χρήση, τη συντήρηση και την καθαριότητά του. Οι εξαιρετικές ιδιότητες των ποιοτικών μεμβρανών μας για εξωτερικές επιφάνειες εμποδίζουν την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ

Rated A+ + σε δοκιμές VOC (εσωτερικές εκπομπές), ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και πυρίμαχο.

Video Επίδειξης

Download PDF Brochures