Θέσεις Εργασίας

Η Allstar applies κατέχει τον τίτλο της κορυφαίας εταιρίας στην τοποθέτηση αυτοκόλλητων μεμβρανών στην Ελλάδα!

Αυτό το χρωστάμε στη φιλοσοφία μας, η οποία ταυτίζεται με τις προϋποθέσεις της σωστής τεχνικής του Car Wrapping:

την υψηλή ποιότητα των υλικών & την άψογη ποιότητα εφαρμογής τους.

Η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία εκατοντάδες ολικές καλύψεις αυτοκινήτων εδώ και πάνω από 10 χρόνια και μετρά εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά κάθε τύπο και μοντέλο αυτοκινήτου και είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ένα επαγγελματικό «ντύσιμο». Για εμάς, η εφαρμογή και επικόλληση αυτοκόλλητων μεμβρανών δεν είναι μια περιστασιακή ασχολία, είναι η τέχνη που εξασκούμε με αφοσίωση σε καθημερινή βάση.

Για να μη χρειαστεί να ρισκάρετε την ποιότητα, μιλήστε πρώτα με την Allstar applies.

Συνεργασίες

Social Media

Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα!

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, ως Allstar applies, στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αναγνωρίζουμε την ανάγκη για σχέσεις συνεργασίας σε όλο το φάσμα των εργασιών μας.

Το δίκτυο των συνεργατών μας περιλαμβάνει επιχειρηματίες, αντιπροσωπειες, youtuber-influencer, αθλητές και καλλιτέχνες με υψηλούς δείκτες επαγγελματισμού και οραματισμού. Κοινοί στόχοι μας είναι η αμοιβαία βοήθεια και η καλύτερη ανταπόκριση στις αλλαγές και ανάγκες της αγοράς.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τάσεις, να εμπνεύσουμε το κοινό μας, να πρωτοπορήσουμε στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε και να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες μας σε άλλο επίπεδο.

Αν πιστεύεις ότι μπορούμε να συνεργαστούμε, θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου: