Μεμβράνες Προστασίας

Χρώματος

Δώστε στο όχημά σας την αξία που του αξίζει με μεμβράνες προστασίας χρώματος αυτοκινήτων από την Allstar applies !

Τι είναι οι μεμβράνες προστασίας χρώματος;

Πρόκειται για ένα διάφανο φιλμ πολυουρεθάνης που εφαρμόζετε κυρίως στα ευαίσθητα και πιο εκτεθειμένα μέρη ενός οχήματος, προστατεύοντας τα από γρατζουνιές, χτυπήματα πετραδάκια, επαφές από κλαδιά, κολονάκια και αλλά στοιχεία του περιβάλλοντος που κατά καιρούς προκύπτουν.

Λειτουργώντας σαν ένα «φράγμα» εναντίον των κίνδυνων και των καθημερινών τριβών που σας περιμένουν στο δρόμο και χαρακτηρίζονται για την μεγάλη τους ανθεκτικότητα και την υψηλή τους αντοχή στις χημικές καταπονήσεις, θωρακίζοντας πλήρως και προσφέροντας  μακροχρόνια προστασία στο σημείο που θα τοποθετηθεί.

Επίσης παρέχει μεγάλη προστασία “κόντρα στον ήλιο” και τις υπεριώδεις  ακτινοβολίες, χάρη στην ειδική επίστρωση νανο-τεχνολογίας που έχει το υλικό. Η μεμβράνη προστασίας χρώματος είναι εντελώς διάφανη μεμβράνη και δεν αλλάζει το χρώμα της επιφάνειας που τοποθετείται, λειτουργώντας  ως ένα αόρατο στρώμα πάνω από το εργοστασιακό χρώμα.

Εξασφαλίστε την μέγιστη προστασία στο εργοστασιακό χρώμα του αυτοκινήτου σας και χαρίστε μία μοναδική εμφάνιση διατηρώντας παράλληλα και την μεταπωλητική του αξία.

Προστατέψτε την επένδυσή σας

Στην εταιρία μας, κρατάμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και εφαρμογής σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, από το σχεδιασμό, την κοπή και την τοποθέτηση.  Προσφέρουμε μέγιστη θωράκιση και προστασία στο επιθυμητό σημείο που θα επιλέξετε με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Η μεμβράνη προστασίας χρώματος αυτοκινήτων, μπορεί να τοποθετηθεί σε ολόκληρες τις επιφάνειες ενός αυτοκινήτου η σε επιλεγμένα σημεία αναλόγως το σημείο που θέλει ο κάτοχος να προστατέψει.Επίσης οι μεμβράνες προστασίας χρώματος μπορούν να τοποθετηθούν σε μηχανές, σκάφοι, ποδήλατα και σε οποιαδήποτε μεταλλική η πλαστική επιφάνεια ανεξαρτήτου μεγέθους.

Όλες οι εφαρμογές μας υποστηρίζονται από εκτεταμένες εγγυήσεις υλικών, για να είστε σίγουροι για τα υλικά που χρησιμοποιούμε, τόσο πριν όσο και μετά την τοποθέτηση.

Η υπόσχεσή μας

Σας υποσχόμαστε ότι οι εκπαιδευμένοι εφαρμοστές μας, όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε σε ποια σημεία του οχήματος σας θα πρέπει να τοποθετήσετε μεμβράνες προστασίας χρώματος, αλλά θα σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και άψογη εφαρμογή.

Top πλεονεκτήματα
Μεμβρανών Προστασίας Χρώματος

shield-icon

Πλήρης θωράκιση του εργοστασιακού χρώματος προστατεύοντας το από καθημερινές τριβές, πετραδάκια και άλλες χημικές καταπονήσεις

services_09

Αναστρέψιμο αποτέλεσμα όποτε το επιθυμήσουμε με μέγιστο όφελος της εργοστασιακής αξίας του αυτοκινήτου σε περίπτωση μεταπώλησης

10-years

10 έτη εργοστασιακή εγγύηση υλικού

Video
Επίδειξης